VIDEO: S-a revăzut în tricoul Gloriei după 45 de ani! ”Aici m-am format ca om!”

Are 64 de ani și e antrenorul juniorilor B de la CFR Cluj. A venit la Bistrița în week-end și a bătut Gloria Junior cu 3-0 în turneul zonal Under 17. Pe stadionul Jean Pădureanu, Vasile Gheorghe a retrăit emoțiile de acum 45 de ani, când era portarul echipei bistrițene.

CFR Cluj a ajuns în finala zonei de la Bistrița, dar a pierdut-o la loviturile de departajare, în fața echipei FC Vaslui. Supărarea antrenorului clujean a fost alungată însă de bucuria pe care a trăit-o pe holul de sub tribuna a doua, la ieșirea de la vestiare. Acolo a văzut, pe un perete, o fotografie cu Gloria anilor 70, atunci când el era portar alături de Gavrilaș.

”Mă bucur că mai sunt oameni care apreciază și mai țin minte anii aceia. M-am întâlnit cu câțiva prieteni pe care îi mai am aici, printre care și cu Dorel Cilean, coechipier în acea vreme. Vin cu mari emoții pe acest stadion, unde m-am format ca om. Aici am învățat ce înseamnă grup unit, datorită lui Jean Pădureanu, care m-a adus de la București. Să-i dea Domnul odihnă veșnică, un om ca el nu se mai naște. M-am simțit excepțional la Bistrița, de aici am plecat la U Cluj unde am stat 26 de ani, iar de 10 ani sunt la CFR. Dar mă simt bine aici și o să mă întorc să-mi petrec bătrânețile.”, spune Vasile Gheorghe, vizibil emoționat de reîntâlnirea cu bistrițenii.  | 1.489 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *