VIDEO, Regional: Obiectiv atins cu două echipe!  Extratereștrii și Raal, calificate între primele 20 de echipe din România!

A doua zi a turneului regional Nord Est la minifotbal s-a încheiat cu două vești foarte bune. Extratreștrii și Raal au ajuns în semifinale, ceea ce înseamnă, automat, calificarea la faza finală a Campionatului Național, care va avea loc în 6-8 iulie la Alba Iulia.

Din păcate, Puf de Păpădie a ratat meciul din sferturi, întâlnind o echipă extrem de arțăgoasă, Auto Driver Iași. Jucătorii lui Florin Rus au luat un gol în urma unei faze fixe și n-au mai avut puterea să egaleze. La final, au apărut și câteva incidente, Cătălin Bucur lovind cu piciorul, ca la K1, un adversar care l-a înjurat și provocat tot meciul.

Extratereștrii au jucat din nou exemplar și în sferturi, câștigând cu 2-0 în fața echipei Marsat din Roman. Sergiu Costin l-a servit perfect pe Sebi Rus cu o diagonală și acesta a deschis scorul. Apoi același Costin a primito pasă lungă și precisă de la portarul Pasztor și a marcat sec, la colțul lung.

Erou al partidei, fostul căpitan al Oțelului trebuia să primească și o lovitură de pedeapsă, după ce a fost faultat clar în careu. Cu această victorie, Extratereștrii lui John Runcan, revenit pe teren cu această ocazie după o suspendare,s-au calificat în semifinale, unde vor da peste bistrițenii de la Raal.

Raal care a trecut ușor de Danirom Piatra Neamț (5-1) în sferturi, doar furtuna făcându-le ceva probleme.

Sâmbătă, semifinale:

Ora 10.00 Festiv Bucium Roman – Auto Driver Iași

Ora 11.00 Raal – Extratereștrii

Finala mică va avea loc de la ora 16.00 iar finala mare de la ora 17.00. Toate jocurile se dispută la Baza Raoul. 

 | 2.022 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *