VIDEO, Radu Moldovan: ”La handbal, nu mă pot stăpâni!” Ce ar fi vrut să-i transmită lui Gheorghe Tadici

Președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, a trăit ca nimeni altul meciul de handbal dintre CSM Bistrița și HC Zalău, încheiat cu victoria echipei bistrițene. S-a ridicat în picioare, a gesticulat larg, a protestat vehement la unele decizii ale arbitrilor și s-a bucurat zgomotos la goluri.

La începutul partidei a stat de vorbă câteva minute cu Gheorghe Tadici, antrenorul oaspeților, iar la final acesta din urmă a ținut să-i transmită un mesaj în fața întregii tribune. L-a aplaudat ironic pe președinte sugerând că a câștigat acest meci cu ajutorul arbitrilor.

”A fost una dintre cele mai mari bucurii pe care mi le-a produs această echipă de handbal. Mă bucur că le-am bătut într-un moment de glorie, când se bat pentru semifinalele EHF, în 7 contra 11”, a declarat Radu Moldovan pentru sportul bistritean.ro, convins că arbitrii au dezavantajat, de fapt, echipa bistrițeană.

Președintele a recunoscut și că nu se poate stăpâni la handbal: ”Dacă în rest mă comport ca un om normal, aici e locul în care nu mă pot stăpâni și sunt un suporter adevărat”

După gestul lui Tadici de la final, Moldovan ar fi vrut să-i transmită și el un mesaj: ”Nu știu ce a vrut să-mi spună, dar îmi pare rău că nu i-am transmis o fotografie cu tabela. Ne cunoaștem, e un om pe care îl respect, un antrenor emerit, dar mă bucur că la finalul acestui meci cel care zâmbește sunt eu”, a mai declarat Moldovan.

Întrebat dacă se gândește la cupe europene, șefu județului a răspuns: ”Vom ajunge cândva și acolo. Nu vreau să folosesc o expresie cunoscută, lăsați-ne să ne pregătim de…ceva, dar toate la vremea lor. Deocamdată mă bucur că fetele ne-au produs această mare bucurie și cred că din punctul de vedere al atmosferei din sală suntem pe primul loc”, a mai spus Radu Moldovan.

 | 2.280 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

  1. Un aranjor care triseaza mereu inclusiv la handbal si o ia pe uemele primarului de Baia Mare.DNA ul e pe urmele lui. Abuzuri cu cheltuielile salariale a jucatoarelor prin sponsori fortati sa dea bani…

    Post a Reply
  2. Mulțumesc pentru mesaj Andreea.

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *