VIDEO: Obosit ești tu, Piți! Sănmărtean e în formă, uite ce pasă de gol a dat!

Victor Pițurcă nu se simte prea bine în Golf și pune rezultatele proaste din ultima vreme pe seama oboselii jucătorilor săi.

”A mai obosit și Lucică puțin, pentru că nici el nu poate să facă față acestor jocuri care se deruleaza foarterapid. L-am și ținut pe bancă un meci sau doua, dar e în regula. Sper să pastreze energie pentru Euro, dar acolo e cu totul altceva, concentrarea va fi alta, va avea și o pauză până vor începe meciurile… Deci cred că va fi în regula…", a declarat Pițurcă la Dolce Sport, recunoscând totuși că e mulțumit de evoluția bistrițeanului.

Nici n-ar avea cum să nu fie mulțumit de vreme ce Lucică joacă foarte bine. La ultimul meci a dat pasa de gol la unica reușită a echipei lui, o pasă de geniu, cum știe el foarte bine.

Însă Al Ittihad, a rămas fără victorie în Liga Campionilor Asiei și după acest meci, al treilea din grupă. Cu Sânmărtean pe teren încă din startul partidei, întâlnirea cu Al Nasr de pe propriul teren a început cum nu se putea mai prost pentru echipa lui Pițurcă. Fost jucător în La Liga pentru Villarreal și în Ligue 1 pentru Lyon, braziilanul Nilmar a deschis scorul încă din minutul 1.

Echipa lui Pițurcă a restabilit egalitatea în minutul 13, după o fază care i-a avut în prim plan pe Rivas și Sânmărtean. Angajat excelent în adâncime de mijlocașul român, golgheterul lui Al Ittihad l-a învins pe goalkeeperul lui Al Nasr.

Scorul s-a mai modificat o singură dată până la final. Același Nilmar a marcat în minutul 74 al doilea său gol și a adus toate cele trei puncte în contul formației vizitatoare. Sânmărtean n-a prins finalul meciului în teren. Pițurcă l-a schimbat în minutul 76.

După 3 etape disputate în Liga Campionilor Asiei, formația lui Pițurcă e ultima în grupa A. Al Ittihad a acumulat două puncte, din remizele cu Lokomotiv Teshkent. Ambele partide s-au încheiat 1-1. Pentru Al Ittihad urmează al doilea meci cu Al Nasr, programat la Dubai, pe 6 aprilie. Al Nasr e liderul grupei, cu 6 puncte, Lokomotiv e pe 2, cu 5 puncte, în timp ce Sepahan e pe 3, cu 3 puncte.

 | 488 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *