VIDEO, Minifotbal:  În căutarea unui alt Sănmărtean! Turneu reușit organizat de Transilvania Bistrița!

În weekend, la Baza Raoul, s-a desfășurat Turneul cu numele lui Lucian Sănmărtean, turneu ajuns deja la a 5-a ediție. Opt echipe de copii născuți în 2011 și opt de jucători din 2010, au oferit meciuri interesante și s-au ales cu cupe, diplome, medalii, fructe și dulciuri.

La categoria 2011, Transilvania Bistrița s-a clasat doar pe 3 în grupa B, după ce a pierdut cu Hermannstadt și a făcut egal cu Primavera Satu Mare. Apoi, de consolare, a câștigat cu 3-1 partida pentru locurile 5-6 cu Interstar Sibiu.

Competiția a fost câștigată de echipa din Satu Mare, care a bătut în finală formația dinVatra Dornei la loviturile de departajare. Trofeul Lucian Sănmărtean la această categorie de vârstă a fost oferit sătmăreanului Ianis Puti.

La categoria 2010, Transilvania Bistrița și Inter Bistrița și-au câștigat fiecare grupele în care au jucat, au trecut de semifinale și s-au întâlnit în finala mare, unde a câștigat Inter, echipă antrenată de Mihai Nagy, cu 5-1. Și trofeul Lucian Sănmărtean a ajuns la interiști, fiind adjudecat de Marcel Hanciu.

”Vremea ne-a pus puține probleme, dar ne-am descurcat. Plăcerea de a juca fotbal a fost atuul nostru. Pentru prima dată, Cupa Lucian Sănmărtean s-a disputat între două echipe din Bistrița, la categoria 2010.  Poate în timp vom găsi și un nou Lucian Sănmărtean, care deocamdată e unic. Vreau să mulțumesc în mod deosebit firmei Transilvania Broker, care susține în totalitate clubul Transilvania Bistrița și care e sponsorul principal, an de an, al acestei competiții”, a declarat Horațiu Pârțiu.

 

 | 1.543 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *