VIDEO: Mărul discordiei dintre Pădureanu și Becali a ajuns golgeter la Dinamo Kiev! Uite ce-a făcut ieri!

Lui Junior Moraes îi merge foarte bine în Ucraina, unde e pe locul 2 cu Dinamo Kiev în campionat și joacă meci de meci în Liga Campionilor.

Sâmbătă, a avut meci acasă cu Volyn Lutz, o echipă din coada clasamentului, a marcat 3 goluri și Dinamo a câștigat cu 4-1. Astfel, fostul atacant al Gloriei Bistrița a ajuns la 9 goluri marcate în 16 etape, fiind golgeterul echipei, în fața internaționalului rus Andryi Yarmolenko, cel care are doar 3 goluri marcate.

Moraes a jucat meci de meci și în Liga Campionilor unde Dinamo Kiev e în grupă cu Benfica, Napoli și Besiktas dar nu a marcat niciunul din cele doar două goluri înscrise de echipa lui în această competiție.

Junior Moraes a ajuns la o cotă de transfer de 3,5 milioane de euro pe transfermarkt.de, după ce Gloria l-a cumpărat în 2010 cu 10.000 de euro din Brazilia. Gigi Becali nu a vrut să dea pe el decât 700.000 de euro un an mai târziu și Jean Pădureanu a preferat un transfer la Metalurg Donetsk pe 1,3 milioane de euro. Însă banii nu au mai ajuns niciodată la Bistrița, aceasta fiind una dintre cauzele pentru care echipa bistrițeană a intrat în faliment.

Metalurg l-a împrumutat la TSKA Sofia pentru un sezon iar apoi l-a vândut la Dinamo Kiev pe două milioane de euro. Junior Moraes are 29 de ani.

 

 | 680 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *