VIDEO, Liga 1! Uaaau, ce gol a marcat bistrițeanul Ganea! Păcat că tocmai unui alt bistrițean!

Cristi Ganea a început cu dreptul această ediție de Liga 1. De fapt cu stângul, cu piciorul cu care a marcat luni un gol de senzație.

Fundașul stânga al campioanei a executat perfect, în stilul Roberto Carlos, o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri de poartă, în partida cu Gaz Metan Mediaș (3-0) din prima etapă a Ligii 1.

Mingea a lovit mai întâi bara din dreapta, înainte de a intra în poarta ardelenilor. Poartă în care s-a aflat nimeni altul decât singurul portar bistrițean care apără în Liga 1, Doru Greab (Raul Avram a pleacat de la FC Botoșani)

Este al cincilea gol în tricoul Viitorului pentru fotbalistul în vârstă de 25 de ani. Fundașul sosit de la FC Brașov în 2015 mai înscrisese de trei ori în sezonul 2015-2016 din Liga I și o dată în aceeași stagiune, în Cupa României.

 

"E foarte mult antrenament, am muncit foarte mult. În această vară, am rămas după fiecare antrenament să exersez loviturile libere. Domnul Hagi mi-a spus să iau mingea și să încerc. După meci, m-a felicitat", a afirmat Ganea, la DigiSport.

Fundașul în vârstă de 25 de ani nu se gândește deocamdată la titlu și spune că în acest sezon va fi mai dificil pentru echipa sa să câștige campionatul: "Să nu ne gândim la titlu, să luăm pas cu pas, să intrăm în locurile 1-6 și vedem după aceea. Toate echipele s-au întărit, au venit alți antrenori, o să fie o luptă mult mai grea decât anul trecut", a mai spus jucătorul originar din Telciu.

 | 705 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *