VIDEO, K1: Două reprize bune, în a treia numărat! Lutaniuc cedează după o luptă spectaculoasă!

Bistrițeanul Sebastian Lutaniuc a pierdut ieri în cadrul Galei Dynamite Fight Show, organizată de Cătălin Moroșanu la București. A fost învins de timișoreanul Ionuț Floroaie, după două reprize în care părea să fie în avantaj.

Lutaniuc a început bine dar nu și-a dozat efortul până la final. A avut avantaj în primele două runde, în care l-a umplut de sânge pe adversarul său.

Însă, în ultima repriză, n-a prea ascultat sfaturile antrenorului său, Ionel Burduhos, care i-a cerut să stea departe de adversar. Nu l-a mai ascultat nici fizicul, care a cedat după mai multe lovituri joase de picior. După una dintre ele a fost numărat, dar s-a ridicat și a dus lupta până la final. Floroaie a profitat din plin de accidentarea bistrițeanului și l-a lovit insistent pe interiorul gambei.

Vizibil afectat, Lutaniuc a ieșit învins din ring, nereușind să-și facă un cadou frumos exact în ziua în care a împlinit 20 de ani.

 

 

 | 3.150 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

4 Comments

 1. Mereu gasim scuze

  Post a Reply
 2. Avem si alte sporturi si sportivi in judet domnule „Adrian”
  eu zic sa postezi si filmarile cu asa sportivi cand ies in cluburi si sunt plini de impresi si arogante

  Post a Reply
 3. slab pregatiti si el si bolfa!
  Lautarii nu te pregatesc in sport:))))

  Post a Reply
 4. Vai mama lui ca nu a mai știut de el.Ce atâtea scuze când se vede clar ca abia mai respira dolofan,iar când nu a mai putut sa aruncat pe jos ca si….sti ?!
  Clar sa văzut ca nici nu mai știa cum al cheamă. Mai prinde și el câte o ciobaneasca în rest nimic nu are de aface cu boxul…și la impresiile ce le are …mie miar fi rușine .

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *