VIDEO: Juniorii B pierd acasă de la 3-2 în ultimele 10 minute: Gloria Progresul ”“ FCM Baia Mare 3-4

Echipa de juniori B a pierdut, astăzi, în fața uneia dintre cele mai bune echipe ale seriei a 6-a din Campionatul Național, FCM Baia Mare. Meciul s-a disputat pe terenul 2, în cadrul etapei a 17-a.

La pauză, a fost 2-2 și bistrițenii antrenați de Gabi Cârstea au reușit să marcheze golul 3, în minutul 75. Dar în ultimele 10 minute au fost neatenți în apărare și au primit două goluri, care au întors meciul în favoarea oaspeților.

Vezi golurile de final ale băimărenilor:

 

Mă așteptam la un meci foarte greu, cu atât mai mult cu cât echipa din Baia Mare a venit la Bistrița de ieri, cu intenții serioase de a câștiga. Am întâlnit o echipă foarte bună, de primele două locuri, o echipă masivă și arțăgoasă, care practică pe alocuri un joc puțin cam dur. Însă am jucat destul de bine, am fost peste ei ca joc, dar am primit goluri pe greșeli individuale. Totuși, suntem cu un an mai mici decât cei din Baia Mare, ei sunt născuți în 99, noi în 2000 și acest an se simte. Aș vrea să remarc evoluția lui Lazăr, care a marcat astăzi toate cele 3 goluri”, spune antrenorul Gabi Cârstea.

Gloria Progresul: Tămaș, Andreica, Hontilă, Pop, Cifor, Aluaș, Bălan, Moldovan, Serețean, Rebus, Lazăr. Au mai intrat: Racoți, Macedon, Forogău


 | 479 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *