VIDEO: în numele Gloriei! ”Struții” încurcă liderul! 2-1 cu Voința Cetate!

Șase victorii din 6 meciuri avea liderul, Voința Cetate, până la ora jocului de azi din Liga a 4-a și o medie de 9 goluri marcate pe meci! Cine credea că se va putea împiedica pe terenul Gloriei, în fața unei echipe cu o singură victorie în acest sezon, aflată pe locul10 în clasament?

Însă jucătorii lui Adrian Florea și-au amintit, probabil, că joacă în echipamentul cu care înaintașii lor au jucat în Liga 1, că poartă numele unui club cu o istorie de aproape 100 de ani și că joacă pe un teren cu nume legendar, Jean Pădureanu. Și au avut o răbufnire de orgoliu care i-a făcut să creadă în victorie de la un capăt la altul al meciului.

Oltean a deschis scorul în minutul 11 pentru ”struți”, la o fază la care portarul Gălățan a strigat ”eu” la marginea careului, dar a fost al doilea la minge. Apoi, Dobrea a egalat în minutul 33, după o pătrundere frumoasă în careu.

În partea secundă, Voința s-a năpustit peste adversar, dar a luat gol la o altă greșeală individuală. Patca a pierdut o minge în partea dreaptă, Boerean a șutat din unghi, Gălățan a reușit să respingă dar același Oltean a fost pe fază și a ținut latul.

La 2-1 pentru Academia Gloria, jucătorii din Cetate au avut câteva ocazii bune de a egala, mai ales după ce în teren au intrat Ștețco și Ganea. Însă meciul s-a încheiat în favoarea gazdelor și cu satisfacția câtorva zeci de spectatori nostalgici după vremurile bune ale fotbalului bistrițean.

AF Gloria: Mureșan, Nuț, Unlu, Prodan, Dodea, Boerean, Runcan, Constantin, Tocaciu, Silas, Oltean. Rezerve: Senocico, Danci, Feier, D. Pop, Pintea, Boian

Voința Cetate: Gălățan, Recean, Patca, Nap, Bugnar, Bârlean, Conon, Vlad, Dobrea, Măjer, Petrean. Rezerve: Ștețco, D. Pop, Ganea, T. Rus

Au arbitrat: N. Moldovan, M. Ungur, R. Pop.Observator: C. Ștefănuți

Mai multe fotografii AICI, pe pagina noastră de fb!

 | 1.570 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *