VIDEO: Horoba contraatacă! Mesaj dur către cei care au contribuit la scufundarea Gloriei!

Ioan Horoba, președintele grupării bistrițene de fotbal care va evolua în Liga treia, simte multe tălpi puse în calea clubului care vrea să relanseze brandul Gloria.

Într-un interviu realizat la finalul partidei cu Unirea Dej (2-1) din Cupa României, disputată miercuri pe terenul Iproeb, Horoba le-a transmis un mesaj celor care nu cred în noul proiect:

”E un subiect dureros pentru mine că Bistrița e împărțită în două în acest moment: cei care nu ne vor și cei care vor să pună umărul pentru renașterea Gloriei. Sunt foarte mulți cei din prima categorie și e păcat că tocmai cei care au contribuit la scufundarea Gloriei, tot ei sunt cei care, dacă pot să facă ceva împotriva noastră, văd că o fac, cu un tupeu nemărginit. Am simțit lucrurile acestea. Dacă vor continua în același mod, o să aibă mari surprize neplăcute. Nu o spun ca pe o amenințare și nu dau nume. Dar o să spun multe realități care s-au întâmplat și cum a murit acest club Gloria. E păcat că a dispărut un brand. Noi încercăm acum, încet încet, să-l punem pe picioare”, a declarat fostul vicepreședinte al lui Jean Pădureanu.

Horoba vorbește și despre obiectivul echipei în acest an:

”Deși eu am crezut că putem ataca liga a doua, cred că în acest moment nu avem jucători să ne batem pentru câștigarea seriei. Serie în care se fac deja aranjamente ca să se favorizeze promovarea unei anumite echipe. O să vedeți despre ce e vorba în zilele următoare. Dar avem mulți copii tineri, care în doi trei ani o să formeze o echipă bună.”

Fostul conducător al Mediașului spune că n-o să stea nici pe bancă, nici în tribuna oficială la meciurile echipei. ”E foarte mult de lucru la stadion, nu cred că o să deschidem în acest sezon tribuna oficială. O să stau în tribună, printre spectatori, într-un loc de unde o să pot vedea bine meciurile”

Vezi mai jos interviul complet cu președintele Gloriei de azi:

 

 | 2.915 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *