VIDEO, handbal: Am bătut ușor și fără ”grele”! CSM Bistrița ”“ Sepsi Sfântu Gheorghe 37 -21

Echipa bistrițeană de handbal a învins la 16 goluri într-o partidă din etapa a 7-a din Divizia A, deși a jucat fără 3 dintre cele mai bune jucătoare. Geta Vârtic, Oana Cârstea și Claudia Cetățeanu (a intrat doar la o lovitură de la 7 metri) au fost menajate astăzi de antrenorii Horațiu Pșca și Radu Moldovan, care se gândesc deja la derby-ul cu Deva, de peste două etape.

Cu Denisa Dorhoi în mare formă, înlocuind-o cu succes pe Vârtic, cu Reka Tamaș recuperată aproape total după grave probleme de sănătate și cu Vezentan în suplinind-o foarte bine pe Oana Cârstea, CSM Bistrița nu a avut nicio problemă cu adversarele de astăzi. În minutul 12, diferența era deja de 5 goluri și n-a mai scăzut niciodată până la final. A fost 19-10 la pauză, după o repriză în care Andrada Maior Pașca a fost din nou responsabila cu spectacolul. Băimăreanca a lăsat toată sala cu mâinile în aer și cu gura deschisă, după ce a agățat ”din cer”, cu o singură mână, o minge foarte înaltă și a marcat cu o lejeritate de mare campioană.

În partea secundă, poarta a fost ca zidită în multe situații de Roxana Caragea, puștioacele Zegrean, Szabo și Cira au intrat în joc cu mult tupeu, iar Andriță a fost abonată la aruncări reușite de la distanță. S-a terminat 37-21, dar dacă se juca până dimineață diferența era de multe ori mai mare.

Urmează un meci în deplasare, la Timișoara, iar apoi derby-ul seriei, în 14 noiembrie, cu Deva.

CSM Bistrița: Caragea, Cetățeanu, Vezentan (4), Dorhoi (7), Cârstea (5), Maior Pașca (5), A. Tamaș, Reka Tamaș (3), Lia Cira (3), Andriță (5), Zegrean (3), Ciunt (1), Szabo (1)

 | 1.407 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *