VIDEO: Nea Ghiță, bați câmpii! Ce a spus Tadici după umilința de la Bistrița!

Gheorghe Tadici a spus că diferența au făcut-o arbitrii în meciul pierdut de echipa lui, 33-23, la Bistrița, în etapa de astăzi din Liga Florilor.

De fapt, o sală întreagă a văzut că arbitrele au fost de partea Zalăului în acet meci. Nu mai puțin de 14 aruncări de la 7 metri a primit Zalăul, din care 9 în prima repriză, față de 4 câte a avut Gloria. De asemenea, Bistrița a avut 7 eliminări de 2 minute, față de 3 câte a avut Zalăul.

De altfel, după o primă reprizăîn care s-a agitat, Tadici s-a resemnat în partea a doua și a așteptat cuminte finalul partidei.

În interviu, a recunoscut eforturile pe care le face Consiliul Județean BN și a spus că acesta e un lucru bun pentru Bistrița:

 

 | 3.390 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

5 Comments

 1. Bine Ghiță, foarte fain, ai jucătoare tinere. Dar spune-ne și cum puseși mâna pe ele – te-ai făcut antrenor de lot de tineret, ca să le poți influența decizia și să semneze cu Zalău. Bistrița v-a dat 10 goluri diferență în condițiile unui arbitraj relativ corect în a doua repriză. Cam asta e diferența de valoare între echipele astea doua, cam de vreo zece goluri. La Zalău îți aranjezi ploile foarte bine – de la arbitraje la observatori – se rușinează și zălăuanii la deciziile arbitrilor la meciurile de acasă.
  Cât despre caracter, n-au rost alte cuvinte spuse, interviurile Crinei Pintea sunt sublime (din păcate cu prețul unor ani distruși). Cu fetele alea sub 21 de ani te poți ca un animal – le iei nejucate, le trimiți direct la 7m, ca să ai pentru ce le certa apoi. Ești un Jean Pădureanu de Zalău, cu mențiunea că Pădureanu nu părea răutăcios. Cu timpul își vor da seama oamenii din ce aluat ești fabricat.

  Post a Reply
 2. Esti carcotas Vasilache. Esti invidios, e clar ca esti din breasla … NU exista azi antrenori in exercitul functiunii care sa-i egaleze rezultatele lui Tadici di ultimii 35 de ani . Pintea fara el NU exista, asa pentru cultura ta . Si nici alte multe jucatoare care au ajuns mari . Iata si motivul pentru care jucatoarele de la GLORIA Bta vin si il asalteaza cu pupaturi si imbratisaripe Tadici in fata tribunei ori de cate ori se revad la meciuri – Ardean,Inculet,Mazareanu,Pristavita,Todor,Paraschiv,Dinca …ar trebui si ar vrea sigur si Bloj( a reesapat-0) si altele de peste tot.. Asa ca usor cu indicatiile, NU o sa-i ajungeti la degetul mic alui Tadici ,in aceasta VIATA> Doar asa ca niste carcotasii de serviciu fara valoare !

  Post a Reply
  • nu-s din breasla, nici nu-mi doresc valoare ca al lui nea’ ghita, pot trai linistit cu ce am, sunt relaxat. nu-mi construiesc cariera calcand in picioare demnitatea altora. tadici modeleaza caractere – da, le face praf pe majoritatea. mai usor cu resapatul sau pupaturile, si mai ales, rezultatele, care, in mare parte au fost viciate de ce scriam mai sus.

 3. Videoclipul de 3 min de aici ai da dreptate lui Tadici . Priviti golurile lui Pristavita si Rodriguez pe faulturi clare a lui Ratiu, care tine cu 2 maini aparatorul si darama juc cu nr 10. Asadar…au contribuit serios la..diferenta de 10 goluri. Dar noi platim tot pt Zalau in Cupa Romaniei la … Bistrita.Noi in…tribune ..privitori cu…R.Moldovan si Pasca spectatori. Scump locul de Cupa Europeana pentru Gloria 2018….

  Post a Reply
 4. Crina Pintea a avut dreptate prin ceea ce a zis nu este permis ca un antrenor de nivelul acestui T sa vorbeasca urit cu fetele mai ales cu cele care sunt maritate le face in toate felurile posibile si le spune tot felul de aberatii in plus se mai leaga si de parintii acestora.Da zicem ca a facut-on pi crina jucatoare dar daca nu credea ca o poate face ceea ce este azi de ce a mai luat-o ,si-a batut joc de ea si de celelalte fete care nu au voie sa spuna nimic iar cele care au plecat de la zalau au plecat pe usa din dos facute de tadici in toate cele posibile au plecat cu memorii pe la federatie sau prin tribunale stie ft bine dinsu,dar este un om fara scrupule si maniere .Oare sponsorii acestei echipe care merita tot respectul au stat de vorba vreodata cu fetele sa vada de ce sunt asa sa joci handbal tot timpul sub amenintarea amenzilor si a stresului impus de acest antrenor unde mai este placerea fetelor pt handbal.ce salar au ele in raport cu staful tehnic.D-nuLE MARC OARE STII SAU TE FACI SI INCHIZI OCHII DE ATITIA ANI.VA MULTUMESC.

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *