VIDEO: Le-au furat un punct! Gloria Junior U 19 pierde acasă cu două faze controversate în ultimele minute!

Pe o vreme perfectă pentru fotbal, juniorii republicani au avut etapa intermediară. Pe stadionul Jean Pădureanu, Gloria Junior a primit vizita celor de la Atletic Zalău.

La juniorii U’19 a fost un adevărat spectacol, cu nu mai puțin de 9 goluri marcate și răsturnări de scor cum rar se pot vedea pe stadioanele de fotbal. În minutul 22, bistrițenii beneficiază de un penalty, transformat cu siguranță de Moldovan, 1-0. Urmează 5 minute de coșmar pentru glorioși, care își pierd concentrarea și primesc două goluri. Oaspeții profită de naivitatea defensivei și preiau conducerea, 1-2. Minutul 36, Popa punctează cu un șut din careu, aducând egalarea. La una din ultimele faze fixe ale primei reprize, Bălan o aduce din nou pe Gloria în avantaj, cu o lovitură de cap, 3-2 scorul pauzei.

Începutul reprizei a doua este tot al bistriteniilor, Buia marcând pentru 4-2. Și toată lumea credea că jocul este ca și închis. Din acel moment relaxarea i-a copleșit pe băieții lui Cârstea, care s-au întrecut în greșeli, permițându-le oaspeților de la Zalău să răstoarne scorul, marcând 3 goluri, 4-5.

Pe final, bistrițenii au acuzat două faze din care puteau egala din nou, dar au fost opriți de arbitri, eronat, celpuțin la una dintre ele. Vezi fazele mai jos:

 

Juniorii under 19: Tetean, Hontilă, Bălan, Sandor, Forogău, Rebus, Moldovan, Popa, Nuț, Lazăr, Buia. A mai intrat Dragotă.

 

Juniorii U’17 au reușit o victorie muncită pe final, chiar la ultimul atac, printr-un autogol, la o fază frumos lucrată de Buga, celălalt gol al gazdelor a fost marcat de Bortaș, scor final 2-1.

Juniorii under 17: Negrea, Valea, Mihaiu, Bortas, Butta, Buga, Rotar, Adam, Gros, Cifor, Șoldea. A mai intrat Seserman.

Pe terenul din baza Iproeb, LPS Bistrița a învis Electrica Baia Mare la under 19, 2-0, marcatori fiind Minta și Obreja, și la under 17 cu 9-0, marcatori fiind Moldovan A 2, Stupinean 2, Nuț 2, Trifan, Nalaț, Pop.

 Lot LPS Bistrița under 19: Mureșan, Leonte, Szocs, Bușită R, Minta, Timiș, Trifan, Nalaț, Lăcătuș, Gherghel.

LPS Bistrița under 17L Banu, Leonte, Iuga, Rebrean, Moldovan, Pop, Ursu, Trifan, Runcan, Nuț, Nalaț, Lakatos. Au mai intrat Covaci și Stupinean.

 | 1.125 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *