VIDEO/ FOTO: Admir-o dar n-o enerva! A fost la europenele de karate dar putea concura și la cele de frumusețe!

Cristiana Chirlejan e una dintre cele mai valoroase sportive bistrițene, o prezență constantă în ultimii ani în toate clasamentele județene ale performerilor din Bistrița- Năsăud. Însă e și una dintre cele mai frumoase apariții din sportul bistrițean. Iar dacă spunem că e și isteață, s-ar putea să nu ne mai credeți. Însă fix așa e.

Face karate de mică la clubul condus de Radu Sângeorzan și nu orice stil, ci kyokushin, recunoscut ca unul dintre cele mai dure din artele marțiale. Și nu mai e demult o copilă, ci o domnișoară extrem de atrăgătoare. Împlinește 20 de ani în luna mai și e studentă la filologie, secția germană- spaniolă.

După ce a câștigat medalii peste medalii în competițiile pentru juniori și tineret, Cristiana începe să se remarce și în competițiile de senioare.

Recent a fost selecționată în lotul național, între cei 7 sportivi care au reprezentat România la Vilnius, în Campionatele Europene. A participat la proba de kata și a atras atenția tuturor. Însă a avut ghinion să întâlnească una dintre cele mai experimentate luptătoare din Europa, multiplă medaliată și încununată cu 4 dani.

”Obiectivul meu nu era să ajung pe podium. Sunt bucuroasă și recunoscătoare pentru simpla participare. De-abia am început să concurez la seniori. M-au felicitat mulți arbitri, oameni care se pricep, și asta a însemnat mult pentru mine”, spune Cristiana, fiica cea mare a fizioterapeutului Adrian Chirlejan, de la Phsyokinetic Bistrița.

Vezi mai jos evoluția ei la aceste Campionate Europene!

 | 3.495 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *