VIDEO, Fotbal: Am scăpat de ”viruși”! Gloria bate Sănătatea și leagă a doua victorie cu 2-1!

După ce s-a impus în intermediară cu 2-1 la Reghin, Gloria a mai adăugat 3 puncte în clasament după victoria de astăzi, la același scor, cu Sănătatea Cluj.

Bistrișenii n-au făcut un joc strălucit dar au fost pragmatici și au marcat la singurele ocazii mari pe care le-au avut.

Curtuiuș a deschis scorul în minutul, cu o finalizare de mare atacant după o degajare lungă a portarului Mureșan. Oaspeții au egalat repede, dintr-un penalty ușor acordat, la un plonjon în careu.

În partea secundă Gloria a fost mai insistentă odată cu intrarea lui Dobrea, autorul unei centrări perfecte în minutul, care a stat la baza golului victoriei,marcat de același Curtuiuș.

Cu o singură înfrângere în 6 meciuri, Gloria are un retur destul de reușit, chiar dacă a avut absențe notabile meci de meci. Au lipsit și astăzi Patca și Stoianof, accidentați, dar au avut în Hasnăș și Curtuiuș, ajutoare de nădejde în compartimentele lor.

Gloria: Mureșan,  Minta, Bucur, Lorincz, Hasnăș, Băldean, Nalați, Moldovan, S. Rus, Cilean, Curtuiuș. Au mai intrat; Dobrea, Runcan, Murat

 

 | 1.589 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *