VIDEO, fotbal: Remontada de Bistrița! Gloria întoarce meciul cu Unirea Dej și câștigă spectaculos: 3-1!

Gloria a câștigat cu 3-1 în fața Unirii Dej, într-un meci din etapa a 28-a a Ligii a treia. Bistrițenii au fost conduși cu 1-0 la pauză, dar au revenit spectaculos în partea secundă și au câștigat toate cele 3 puncte.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 33, prin Buteanu, într-o repriză slabă jucată de Gloria. Singura reușită a bistrițenilor a fost un gol marcat de Curtuiuș, anulat însă pentru ofsaid.

Dar în partea a doua, jocul s-a schimbat total. Dan Matei a fost inspirat la schimbări și cei introduși au modificat total fața meciului. Au intrat Cilean, Runcan și Suciu, ultimul oferind un tonus ofensiv decisiv.

Pe fondul unui joc foarte bun, Marius Curtuiuș a marcat de două ori (48 și 57) iar Suciu a forțat golul 3, de fapt un autogol înscris de un fundaș dejean. Nu mai punem la socoteală faptul că echipa bistrițeană merita o lovitură de la 11 metri după un henț în careu și o eliminare pentru un jucător de la oaspeți după o intrare criminală asupra portarului Mureșan.

Victoria încheie lupta pentru locul 9, Unirea Dej amenințând până azi poziția Gloriei.

Merită menționată și revenirea medicului Radu Caizer, după 5 ani de la ultimul joc al Gloriei la care a participat.

Gloria: Mureșan, Meșter, Bucur, Lorincz, Hasnăș, Băldean, Moldovan, Nalați, S. Rus, Dobrea, Curtuiuș. Au mai intrat: Cilean, Suciu, Runcan, Ad. Pop.

 

 | 2.334 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *