VIDEO, fotbal: Obiectiv atins! Gloria încheie un campionat onorabil, cu 5 goluri marcate în poarta lanternei!

Gloria a câștigat ieri cu 5-3 în ultima etapă din acest sezon și a terminat campionatul Ligii a treia pe locul 9, departe de grijile retrogradării.

Bistrițenii au întâlnit codașii seriei în acest ultim joc și au câștigat lejer, chiar au avut, pe alocuri, un aer de vacanță. Fără 3 dintre cei mai buni jucători,  Stoianof, Nalați și Patca, echipa lui Dan Matei n-a avut consistență ca în alte jocuri, dar a punctat destul cât să fie sigură de victorie.

Meciul a avut o primă repriză pe repede înainte, cu 7 goluri marcate. În minutul 3 era deja 1-1, după o greșeală a lui Runcan în apărarea bistrițeană și un gol marcat de Runcan. Apoi oaspeții au condus din nou, dar ai noștri au egalat repede la 2, prin Curtuiuș. De aici încolo,  jocul a curs în favoarea Gloriei care a mai marcat de 3 ori, prin Meșter, Bucur și Cilean. O neatenție defensivă a stabilit scorul pauzei, 5-2, rar întâlnit la fotbal.

În partea secundă, doar oaspeților le-a mai stat mintea la fotbal și chiar se puteau apropia de egalare după ce au marcat o dată și au mai ratat două situații bune.  Bistrițenii au ripostat și ei de câteva ori, dar mai relaxați decât era cazul.

Cu aceste 3 puncte, Gloria a adunat 43 în acest sezon de liga a treia, multe mai ales pentru pesimiștii care nu-i dădeau nicio șansă de supraviețuire.

Urmează o vacanță binemeritată și-apoi calcule pentru viitorul sezon. Un sezon în care ar vrea să se bată la podium.

Gloria: Mureșan, Meșter, Lorincz, Bucur, Runcan, Dobrea, Băldean, Moldovan, S. Rus, Suciu, Curtuiuș. Au mai intrat Cilean, Georgiță, A. Pop, Sângeorzan

 

 

 | 1.312 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *