VIDEO, fotbal, Liga 2: Gloria câștigă și e la 3 puncte de barajele pentru Liga a doua

Gloria a câștigat astăzi cu Luceafărul Oradea, 2-0, în etapa a 14-a (din 18) a Ligii a treia.

Pe un gazon excelent (Jean Pădureanu), de nivelul primei divizii, bistrițenii au dominat această întâlnire la toate capitolele. Doar numărul mare de ratări a făcut ca scorul să nu ia proporții. Vărărean a deschis tabela în minutul 7, la o minge aruncată în careu și bâlbâită acolo de apărarea oaspeților.

Apoi Nalați a ratat un penalty la un henț în suprafața de pedeapsă, dar Potra a făcut 2-0 în partea secundă, în urma unei lovituri libere scoase de juniorul Sulici, unul dintre cei mai buni jucători de pe teren.

Cu un portar de valoarea lui Călin Albuț în poartă, cu veteranii Enescu, Patca și Curtuiuș în mare poftă de joc, dar și cu tinerii Sulici sau Runcan peste nivelul juniorilor de liga a treia, Gloria leagă a doua victorie și e pe podium, la egalitate cu CAO Oradea, dar mai bună la meci direct.

Urmează o etapă decisive în care ai noștri joacă la Zalău, un meci de totul sau nimic, apoi un altul infernal acasă, cu Minaur Baia Mare, meciuri în care vom arăta dacă merităm sau nu să mergem la barajele pentru Liga a treia.

Gloria: Albuț, Meșter, Patca, Balan, Runcan, Nalați(cpt.), Vărărean, Enescu, Sulici, Curtuiuș, Chirlejan. Au mai intrat: Potra, Stoianof, Petruț Pop, Bococi.

Seria 10, etapa 14

CSC Sânmartin – Progresul Şomcuta Mare  3-1

CSM Satu Mare – CA Oradea 1-0
Sportul Şimleu Silvaniei – Someşul Dej  
3-2
Unu Fotbal Club Gloria – Luceafărul Oradea 
 2-0
Minaur Baia Mare – SCM Zalău 
2-1

Clasament: 1. Minaur 29 p, 2. Zalău 27p, 3. Gloria 24p. 4. CAO 24 p, 5. Sânmartin 20p. 6. Someșul 18p……

Meciul complet îl puteți vedea pe pagina noastră de fb

 

 | 1.292 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *