VIDEO, Fotbal: Gloria leagă a 3-a victorie și încheie anul pe podium!

Gloria a câștigat astăzi cu 2-1 o restanță din campionatul Ligii a treia și a ajuns pe locul 3, la 3 puncte de poziția care califică în faza următoare a competiției.

Fără prea multe antrenamente, de-abia revenită în formulă completă după carantina cu covid, echipa bistrițeană a bătut pe CSM Satu Mare și a legat a treia victorie consecutivă în campionat.

Potra a deschis scorul în minutul 9 cu capul, după o lovitură liberă din lateral dreapta iar Sandu Bococi a făcut 2-0 până la pauză, dintr-un penalty scos de Stoianof.

În partea a doua, sătmărenii au forțat mai mult, au dominat și au redus diferența cu un șut din interiorul careului. Cea mai mare ocazie a avut-o tot Gloria, în final, când Băciuț a scăpat pe dreapta dar a tras pe lîngă poartă, la colțul lung.

”Cu toate problemele noastre, am adunat 9 puncte din aceste meciuri și păstrăm șanse pentru promovare. Cu mici sincope, am reușit un tur bun de campionat. Dacă nu aveam acele probleme de sănătate, eram și mai bine plasați”, spune antrenorul Dănuț Matei.

În clasament, pe primul loc se află SCM Zalău cu 24 de puncte, pe 2 e Minaur Baia Mare cu 20 de puncte și pe 3 Gloria cu 17 puncte, toate cu câte 10 meciuri. Campionatul se va relua în 13 martie.

Gloria: Albuț, Milandru, Bălan, Potra, Runcan, Bococi, Vărărean, Nalați, Mihali, Stoianof, Chirlejan. Au mai intrat: Georgiță, Băciuț, Meșter.

 | 1.707 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *