VIDEO, fotbal: Cu chiu, cu vai! Gloria ia 3 puncte cu CFR, salvată de veteranul Adi Nalați!

Gloria a câștigat cu 3-2 în fața echipei a doua a CFR-ului, în etapa a 7-a din Liga a treia.

Oaspeții au venit cu o echipă de juniori republicani, plus Horj și Mailat din lotul mare. Și au fost aproape de o mare surpriză, după ce au jucat în ultima jumătate de oră cu 2 oameni în minus.

Gloria a început destul de prost acest meci și doar câteva intervenții bune ale lui Albuț au făcut ca oaspeții să nu deschidă mai repede scorul. Au făcut-o totuși în ultimele 5 minute ale primei reprize după ce și bistrițenii și-au trecut în cont două faze bune de gol, ratate de Stoianof.

Un cot în față a dus la un penalty transformat de Ionuț Durbac și scorul pauzei a fost 0-1.

În partea secundă, Gloria a intrat mai hotărâtă să schimbe soarta meciului. Stoianof a reușit să egaleze forțând un autogol, dar apoi a ratat un penalty și șansa echipei lui de a prelua conducerea.

La 1-1, oaspeții au rămas cu doi jucători în minus, eliminați corect la al doilea avertisment. Însă Gloria nu a știut ce să facă în acest avantaj numeric și s-a bâlbâit fază de fază până la final.

Speriați cu o bară în stânga lui Albuț, jucătorii lui Matei au forțat mai mult în atac, însă fără claritate și inspirație. Noroc cu Nalați, care a executat impecabil o lovitură liberă de la 20 de metri și a făcut 2-1. Iar după ce oaspeții au reușit să egaleze dintr-un penalty, același Nalați a făcut 3-2 cu un voleu spectaculos și imparabil.

Punctele au rămas la Bistrița, dar jocul echipei noastre n-a convins pe nimeni nici de data asta. Ne chinuim meci de meci, nu găsim soluții, indiferent de adversar.

Suntem vulnerabili în apărare, n-avem consistență și clarviziune la mijloc, nu ajung destule mingi la atacanți. Există voință, se vede determinare, dar nu se zărește suficientă valoare cât să nu mai avem emoții, măcar în meciurile de acasă.

 

Gloria: Albuț, Milandru, Hasnăș, Lorincz, Meșter, Nalați, Georgiță, Chirlejan, Cazan, Stoianof. Au mai intrat: Curtuiuș, Cilean.

 

 | 1.740 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

 1. O ligā a III-a sera 5 FOARTE echilibrată!
  Gloria are 11 puncte, dar dacă câștigam încă un meci, aveam 14 puncte și eram pe LOCUL 3.
  Dacă pierdeam încă un meci până acum, am fi avut acum doar 8 puncte și eram pe LOCUL 12.
  Așa ar trebui să fie și in Liga a IV-a județeană!
  Remarc faptul că am înscris pentru prima oară în acest sezon ⚽️⚽️⚽️ (3 goluri). Bravo!

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *