VIDEO: Bistrițenii sunt în final four-ul minifotbalului din România! Extratereștrii atacă semifinalele!

 

Echipa susținută de firma Runcan Construct a ajuns la vârful minifotbalului din România. În această seară, Extratereștrii s-au calificat în semifinalele turneului final al Campionatului Național, după un meci excelent cu Auto Driver Iași.

A fost o revanșă perfectă după înfrângerea din finala regionalului de la Bistrița, când moldovenii au câștigat la loviturile de departajare.

Un meci greu, venit după o înfrângere la penalty-uri în ultima partidă din grupă. Relaxați, calificați după primele 3 victorii, extratereștrii au tratat superficial meciul 4 din grupă și l-au pierdut pe mâna lor.

Dar l-au uitat în câteva ore și au arătat altceva în sferturi. Un joc perfect, tactic și fizic, o partidă în care ai noștri au arătat ambiție și curaj, determinare și caracter, într-un singur cuvânt VALOARE.

Abiel Deac a deschis scorul speculând o minge grea în preajma careului și a dedicat golul familiei lui, într-un sprint al bucuriei spre camera sportului bistrițean. Apoi, arțăgoșii ieșeni au egalat, la un corner, dar Coșneac a marcat golul victoriei din penalty, la un henț în careu.

În ultimele minute, moldovenii au încercat o superioritate numerică scoțând portarul și înlocuindu-l cu un jucător de câmp, dar bistrițenii s-au apărat precis, fără greșeală. Nici jocul dur al adversarilor nu i-a speriat, stăpâni pe ei, extratereștrii ripostând cu forță la orice atac al ieșenilor.

Un succes important al sportului bistrițean la nivel de amatori, o calificare între primele 4 echipe din România. Și competiția nu s-a terminat, bistrițenii având șanse reale la titlul național.

cof

 | 4.192 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *