VIDEO: N-au avut noroc de Champions League Extratereștrii au pierdut finala după lovituri de departajare!

Turneul Regional NE al Campionatului Național de minifotbal s-a încheiat astăzi, la Bistrița, cu victoria echipei ieșene Auto Driver, care a învins în finala mare echipa Extratereștrii Bistrița.

Într-o atmosferă de mare meci, cu aproape 1000 de oameni după gardurile sinteticului de la Baza Raoul și cu primarul Ovidiu Crețu spectator de lux, finala a încununat un turneu foarte reușit. Din păcate nu cu victoria bistrițenilor, însă doar din ghinion, nu din jocul prestat.

Sergiu Costin și ai lui au jucat în nota tuturor partidelor câștigate la acest regional, chiar dacă de data aceasta au întâlnit un adversar foarte experimentat, cu mulți jucători la lot. Bistrițenii au deschis scorul în prima repriză, după un penalti transformat de Costin, la un henț în careu. Dar au fost repede egalați după o neatenție la o fază fixă executată repede de moldoveni.

Ai noștri au avut apoi destule șanse de a marcat, dar bara lui Coșneac, ratările lui Sebi Rus sau Budecan și șuturile fără noroc trimise de Costin au ținut scorul egal până la finalul minutelor regulamentare.

S-au executat apoi câte 3 lovituri de departajare și s-a întâmplat exact ca-n marile meciuri, când cei mai buni de pe teren ratează. Așa a fost și de data aceasta, Sergiu Costin, premiat la final drept jucătorul turneului, ratând chiar prima lovitură. L-a imitat și John Runcan iar cupa s-a dus la Iași. Și cu ea dreptul de participare în Liga Campionilor din Slovenia.

Bistrița rămâne însă cu marea satisfacție a unui turneu regional foarte bine organizat și spectaculos, în urma căruia două echipe locale, Extratereștrii și Raal (învingătoare în finala mică) s-au calificat la turneul zonal al Campionatului Național, programat la începutul lunii iulie, la Alba Iulia.

 

 | 5.749 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *