VIDEO: Avem zăpadă, dar n-avem primar! E la schi în Austria! Cu chiu cu vai, angajații pregătesc pârtia! Vezi când ar putea fi gata!

La aproape 10 ani de când le-a promis bistrițenilor o pârtie de schi adevărată pe Dealul Cocoșului, primarul Ovidiu Crețu are șansa de a o inaugura.

Însă, parcă certat cu vremea, edilul a pus toate lucrurile la punct cheltuind peste 7 milioane de euro, doar zăpada s-a tot lăsat așteptată. Iată că a venit din belșug în această noapte. Însă, ironia sorții, fix acum primarul se află în concediu de odihnă. Unde? Tocmai la schi, în Austria.

Un cititor fidel l-a surprins în mașina de serviciu a primăriei, pe autostradă, cu suport de schiuri deasupra, și ne-a trimis nouă fotografia.

Și când pisica nu e acasă, șoarecii joacă pe masă. Angajații primăriei care se ocupă de pârtie nu s-au sinchisit să profite de zăpada care a căzut din plin în această noapte. Au ajuns la obiectiv un pic după ora 9.00 și s-au foit până la 10.00. Oră la care au apărut ”locotenenții” primarului, Cristian Niculae și George Avram. Care au inspectat zăpada și ne-au declarat că vor face toate eforturile să deschidă pârtia până duminică.

Până atunci e așteptat să ajungă și primarul Ovidiu Crețu, ca să-și vadă îndeplinită ”pofta ce-a poftit” în ciuda tuturor.

”Încercăm să o batem începând de azi și, dacă temperaturile ne ajută, așa cum se preconizează, am putea folosi și tunurile de zăpadă. Astfel încât, duminică, s-ar putea schia. Nu facem promisiuni, dar facem toate eforturile”, spune viceprimarul Cristi Niculae.

 

 

În jurul orei 10.30 a apărut și Adriana Antoneac, șefa serviciului din primărie care administrează pârtia.  După ce-a fost luată la rost de Niculae (”Te-am sunat de 3 ori, de ce nu răspunzi”) fosta campioană de karate a inspectat și ea pârtia și le-a dat ok-ul angajaților să se apuce de lucru.

Din păcate, destul de târziu, în jurul orei 11.00, ca la un SRL fără stăpân. Să sperăm însă că vor reuși până duminică să aranjeze o suprafață optimă pentru schiat. Dacă nu, oricum vremea se anunță friguroasă și săptămâna viitoare, așa încât avem toate șansele să schiem în Wonderland cât de repede.

 | 3.018 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *