VIDEO: Avem echipă, avem valoare, să-nceapă lupta pentru promovare! CSM și-a prezentat lotul!

Câteva sute de bistrițeni au venit astăzi la prezentarea echipei de handbal a Clubului Sportiv Municipal, gata să atace promovarea în prima ligă. Sala Polivalentă a fost aproape plină, evenimentul a fost bine pregătit iar personajele principale, handbalistele, demne de toată laudă.

Cu nouă jucătoare noi în lot și cu banii de la Consiliul Județean în conturile clubului, antrenorii Horațiu Pașca și Radu Moldovan au încercat să arate tuturor că echipa e gata de startul noii ediții de campionat. Și au reușit, la capătul unui meci amical cu o formație similară din seria 1 a Diviziei A, HCF Piatra Neamț.

Bistrițencele au dominat partida cap-coadă și au câștigat în final cu 30-21. S-au remarcat toate jucătoarele nou-aduse, în special Andrada Maior Pașca, Geta Vârtic și Oana Chirilă.

Fără posturi descoperite și cu câteva tinere jucătoare bistrițene gata să învețe de la veterane, CSM Bistrița are un lot capabil să realizeze obiectivul propus, accederea în prima ligă. E pariul președintelui CJ Radu Moldovan, maestrul de ceremonii al evenimentului de azi.

 

”E echipa pe care bistrițenii o așteaptă de multă vreme. O meritau și sper să nu-i dezamăgească. Îmi doresc ca anul viitor să avem un spectacol adevărat, odată cu promovarea în prima ligă”, a spus Moldovan, parcă mai emoționat ca în toate reuniunile politice și administrative la un loc.

Lotul CSM: Cetățeanu, Caragea, A. Tamaș, Ciunt, Sabău, Vârtic, Szabo, Cira, Andrada Pașca, Bărbos, Zegrean, Cârstea, Vezentan, Andrița, Dorhoi, Cadar, Chirilă, R. Tamaș. 

Miercuri, 9.09, de la ora 10.00, e programat un al doilea amical cu echipa din Piatra Neamț iar startul oficial al sezonului se va da pe 19 septembrie. 

sportulbistritean.ro


 | 577 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *