VIDEO: Altă rușine la rând! Academia de ”struți”, pusă la respect de Dumitra! Vezi rezumatul!

După FC Bistrița, iată că nici Academia de Fotbal Gloria nu-i mai brează. Două clone ale vechii Glorii, care nu se descurcă bine nici în fotbalul mic dar ar emite pretenții la altul mai mare.

Dumitra, o echipă de comună, cu ambiție și jucători buni pentru Liga a 4-a, a reușit și anul trecut dar și acum să pună probleme echipelor de municipiu. Astăzi, a fost mai bună decât Academia Gloria, chiar dacă a jucat fără doi dintre cei mai buni fotbaliști ai ei, Coșneac și Tomoioagă. Și chiar dacă i-a fost anulat un gol perfect valabil în minutul 12 și a luat un penalty dubios în repriza secundă.

Prima repriză a fost echilibrată, Bucur, Sigartău și Moloca fiind cei care au ratat cele mai mari ocazii ale Dumitrei, iar Pădurariu,  Boerean și Runcan pe cele ale gazdelor.

În partea a doua, Dumitra a luptat mai mult, mai ales cu Martău și Moloca neobosiți la mijlocul terenului și cu Cilean ”rachetă” în atac. Cornel Pop a deschis scorul în minutul 52 la o minge centrată de pe dreapta, dar Pădurariu a egalat din 11 metri, la o fază controversată. Golul victoriei a fost marcat de Bogdan Sigartău în minutul 77, cu un șut deviat din careu.

Pe final, Gloria n-a mai avut forța egalării. De altfel, pe tot parcursul meciului a arătat ca o echipă mediocră, slab motivată și fără reușite de nici un fel.

Un meci rușinos pentru un club care vrea să calce pe urmele fostei Glorii. Un joc remarcabil pentru o formație, Dumitra, care în ultimii an se bate mereu la podium.

 

*din rezumat lipsește faza penalty-ului

AF Gloria: Mureșan, Varga, I.Pop,D. Mureșan, Prodan, Boerean, Unlu, Petrina, Runcan, Pădurariu, Orban. Rezerve: Rebrean, Nut, Danci, Ureche

Dumitra: Uilean, Ștefănuț, Cornel Pop, Cristi Pop, Martău, Moloca, Rebrișorean, Poenar, C. Bucur, Cilean, B. Sigartău. Rezerve: Andronesi, Pavel, Cioancă, Marc, Cira, Burduhos

A arbitrat Marius Poienar

Adrian Linca

 | 392 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *