Victorie tardivă

Elevii lui Mocanu au reușit prima victorie în fața liderului din Cluj, după un joc ce ne-a amintit uneori de sezonul trecut, când HCM CSM juca în prima ligă

Meci foarte bun reușit de HCM-CSM cu liderul Transilvania Cluj, echipă în fața căreia am avut nevoie de 4 jocuri pentru a ne impune. Dacă până acum clujenii au făcut instrucție cu echipa lui Mocanu, în acest meci a venit rândul HCM-ului să fie la înălțime. Ambele echipe au început tare meciul, scorul fiind strâns pe toată durata primei reprize. Chiar dacă Babic și Zenoviu au fost cei mai constanți din echipa noastră, de data aceasta putem spune că întreaga echipă a pus umărul la victoria obținută. Am învins la două goluri diferență și datorită formei portarilor, în special a rezervei Florin Rus, omul care a ”închis” poarta în repriza secundă.


Le-am arătat celor care nu au crezut în HCM-CSM că echipa are valoare. Toată echipa a jucat foarte bine, este victoria ei, obținută pe merit și cu mult efort. Până la urmă, cu această victorie ne-am consolidat locul 2, unul bun, ținând cont de evenimentele petrecute
la echipa noastră.

Ion Mocanu

Forin Rus s-a cerut singur să intre în poartă

La pauza meciului, rezerva Rus a mers la Mocanu și i-a spus că vrea să intre în teren, simțind că este în formă mare, fapt ce l-a surprins pe antrenorul HCM-ului: „Nu mă așteptam ca Rus să își dorească atât de mult să apere. A venit la mine și mi-a zis să-l las să intre pe teren. L-am introdus și am câștigat”, a încheiat Ion Mocanu, fericit probabil de ”inspirația” avută. Adevărul este că Rus are mare merite în victoria obținută, făcând adevărate minuni în poarta echipei noastre.

Bondriș le-a purtat noroc bistrițenilor

Fostul jucător al echipei bistrițene, dar și al adversarului din acest meci (Transilvania Cluj), Rareș Bondriș (foto) a venit la Sala Polivalentă pentru a ține pumnii HCM-ului. Actualmente, bistrițeanul joacă în Spania, la Puerto Llanos (Liga a 3-a), echipă la care a fost transferat de la Cluj. Bondriș a fost piesă de bază în acest sezon la echipa spaniolă, înscriind în fiecare meci în jur de 9-10 goluri, reușitele lui ajutând la salvarea de la retrogradare a acesteia.

(rezultate, clasament și casetă meci în ”Sportul bistrițean” din 29 aprilie 2008

 | 178 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On