Victorie scăpată printre degete! Gloria – CSC Sânmartin 1-1!

Peste 300 de bistrițeni au ales să-și petreacă două ore de primăvară superbă la stadionul Gloriei, acolo unde echipa bistrițeană  a jucat astăzi un meci din etapa a treia a returului, cu CSC Sânmartin.

Prima repriză a fost dominată clar de jucătorii antrenati din tribună de Valer Săsărman (suspendat) și de pe margine de Dorel Zăgrean. Doar indecizia lui Brumă, somnoros în unele faze și imprecizia lui Florin Alexandru, care a lovit bara (min 21) cu un șut din unghi, au făcut ca scorul să rămână neschimbat în prima jumătate de oră.

Oaspeții s-au trezit din pumni în minutul 31, dar portarul Raul Pop a prins excelent o minge de gol, după care Gloria a forțat din nou în ultimul sfert de oră. Însă nici Rogozan și nici Fizeșan n-au putut să-l învingă pe portarul Ghilea din lovituri libere ideale și nici Florin Alexandru n-a mai nimerit mingea dintr-o situație similară cu cea din care a lovit bara.

A fost o primă repriză ce trebuia să se încheie cu un scor categoric în favoarea noastră, dar s-a terminat indecis.

Însă, fără condiție fizică și destul de fricoși, jucătorii bistrițeni au jucat după pauză cu inteția clară de a menține diferența minimă de pe tabelă. Diferență stabilită de Homei în minutul 60, când a deschis scorul cu capul, la un corner al lui Jarda. Jucând apoi cu fundul în poartă, Gloria s-a lăsat dominată până la final. Golul egalării a venit firesc, după alte câteva ocazii bune ale oaspeților. Gheorghe Popescu a marcat cu capul în minutul 88, la un corner bâlbâit de fundașii noștri.

Astfel, cu două reprize total diferite, una foarte bună și una foarte proastă, echipa bistrițeană rămâne cu un singur punct după acest meci, un meci tratat superficial, ratat prea ușor în multe situații.

Gloria: Raul Pop, Budăcan, Homei,Fizeșan, Sâplăcan, F. Alexandru, jarda, Țegle, Bucur, Rogozan, Brumă. Au mai intrat: Nalați, Lup

Sânmartin: Ghilea, Matei, Mintaș, Chira, Arsenie, cura, O. Ghilea, G.Bogdan, Grosu, Olariu, Zadori. Au mai intrat: Pantea, Jurcă, Popescu


 | 337 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *