Victorie la limită

Pe o vreme mohorâtă și o temperatură destul de scăzută, Voința Mărișelu a câștigat pe final partida cu Dimex Rebra, o partidă în care gazdele s-au jucat cu ocaziile. Cele două formații au oferit un meci spectaculos, disputat, cu faze la ambele porți.

Filmul meciului.
Încă din debut, cele două formații nu dau semne că joacă la rezultat, trec peste faza de tatonare și fazele se succed la ambele porți. În minutul 11, Rebra are prima ocazie, când șutul lui Moldovan de la 25 de metri zguduie bara lui Cămărășan. Replica gazdelor vine repede, dar șutul lui Țidor din numai 10 metri este respins de portarul oaspeților. Un minut mai târziu, același Țidor nu mai iartă și deschide scorul după o pasă de la Fodor. În minutul 25, rolurile se inversează, Țidor îi pasează excelent lui Fodor, care marchează pentru 2-0. Tot atunci, Florin Moldovan s-a ciocnit violent cu un adversar. În urma impactului, acesta a suferit leziuni serioase la față, fiind nevoie de ambulanță pentru a-l transporta la spital.
Avantajul de două goluri avea să se mențină numai 5 minute, Poenar profitând de o greșeală a apărării gazdelor și reducând din handicap. În minutul 30, Mărișelu înscrie pentru a treia oară, dar golul lui Viorel Moldovan este anulat pentru un fault la portar, cele două echipe intrând la cabine la scorul de 2-1.
După pauză, Mărișelu își arată din nou colții, Mușină scapă singur cu portarul, dar trimite pe lângă. În minutul 58, Fodor începe sarabanda de ratări și trimite în bară un șut spectaculos din 15 metri. Același Fodor ratează alte trei ocazii clare de gol, două dintre ele după ce a rămas singur cu poarta goală, din doar 3 metri. Și cum în fotbal ocaziile se răzbună, Scurtu egalează în minutul 75, după o ieșire greșită a portarului gazdelor. Bucuria Rebrei n-a ținut decât trei minute, Fodor scăpând singur pe dreapta și centrând în gura porții, de unde Viorel Moldovan a adus victoria gazdelor, îndeplinind o singură formalitate.

Atmosferă.
Vremea rea de afară a adus destui de puțini spectatori la meci. Din fericire însă, jucătorii nu au avut parte de o ploaie sănătoasă și au reușit să facă un meci spectaculos, fazele de poartă dezmorțindu-i pe cei prezenți în tribune. Terenul s-a prezentat în stare destul de bună.

Arbitraj.
Maria Danci a condus destul de bine la centru o partidă care însă nu i-a pus prea multe probleme. În schimb, asistentul Ionuț Deac a avut destule probleme la fazele de off-side, atacanții Voinței Mărișelu aflându-se de multe ori la limita off-side-ului. Au fost câteva decizii discutabile, faze la care Ionuț Deac a ridicat fanionul. De altfel, gazdele i-au cam reproșat unele astfel de decizii. „Ești cu CFR-ul” sau „Vezi să nu-ți curgă sânge din nas” au fost replicile ironice care au venit de pe margine la adresa asistentului.

Jucătorul meciului.
Jucătorul care s-a aflat în centrul atenției la meciul dintre Mărișelu și Rebra a fost cu siguranță Fodor. A pasat decisiv pentru deschiderea scorului și a marcat golul al doilea. Și-a creat mai multe ocazii de a marca, fiind elementul care a dat culoare jocului gazdelor. Deși a ratat exasperant în partea a doua, ratări care o puteau costa pe echipa sa, fiind certat și de spectatorii din tribună, a reușit să centreze excelent pentru golul victoriei, după o cursă splendidă pe partea dreaptă.

 | 391 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On