Victorie fără drept de apel cu urmașa ASA –ului din Târgu Mureș! Urmează un adversar mai dificil în Cupa României

Gloria a jucat astăzi, la Lechința, un meci amical cu MSE Târgu Mureș, echipă nou promovată în Liga a treia, formația care încearcă readucă fotbalul mureșean pe urmele ASA-ului.

Bistrițenii s-au impus cu 3-0, la capătul unui meci pe care l-au dominat. A fost a treia victorie din 4 meciuri jucate de la înființare: 0-0 cu Turda, 2-1 cu Unirea Dej în cupă, 4-1 la Ocna Mureș și 3-0 astăzi.

A fost 2-0 la pauză pentru echipa antrenată de Dan Matei și Aurel Nalați. Cilean a deschis scorul în minutul 11 și Meșter l-a majorat cu câteva minute înainte de pauză. Pe final, Stoianof a închis conturile cu un gol din 11 metri.

Matei a jucat cu Raul Pop în poartă, Cilean și Meșter fundași laterali, Bucur și Hasnăș în centru, Moldovan, Nalați și Dobrea la mijloc, Rebrișorean, Stoianof și Suciu în atac.

După pauză, antrenorii bistrițeni au făcut 9 schimbări. Au mai intrat: Sebi Rus, Hofer, Țigorean, Candale, A. Pop, Sângeorzan, R. Bușiță, H. Bușiță, Minta.

”A fost un meci bunicel, chiar dacă s-a disputat pe o căldură greu de suportat. Am întâlnit o echipă tânără, preocupată de joc și cred că am câștigat meritat. După pauză am introdus mulți tineri dar am reușit să ținem și de rezultat”, spune antrenorul Dan Matei.

După 4 meciuri cu echipe destul de modeste ale ligii a treia, acum urmează un joc cu o echipă mai experimentată. Gloria va întâlni Avântul Reghin, miercuri, 15 august, în faza a doua a Cupei României.

Partida se va juca pe Iproeb, de la ora 17.30.

 | 2.549 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *