Victor Ciocan, pus pe liber de la Comisia de arbitri din AJF

Odată cu începerea noului sezon competițional 2011 – 2012, în cadrul AJF BN s-a produs și prima schimbare importantă la nivel de conducere. Astfel, în cadrul ședinței Comitetului de Urgență al Asociației Judetene de fotbal Bistrița-Năsăud din data de 06.09.2011, s-a hotărât înlocuirea lui Victor Ciocan din funcția de vicepreședinte al Comisia Județeană de Arbitri. În locul acestuia a fost numit  Titus Feier, care va răspunde de activitatea Subcomisiei de Observatori.

În prezent , Titus Feier ocupă și postul de vicepresedinte al Asociației Județene de Fotbal, fiind ales prin vot de către delegații echipelor ce activează în judetul Bistrița-Năsăud.

Victor Ciocan a fost președinte al Comisiei de arbitri până anul trecut în toamnă, când a fost schimbat cu Claudiu Ștefănuți și retrogradat vicepreședinte. Iată că a rezistat în această funcție doar un an și de acum înainte va ocupa doar un post de observator.

Surse din cadrul AJF susțin că Ciocan a intrat în dizgrația președintelui Dan Jiga. Șeful AJF s-a arătat nemulțumit în mai multe rânduri că Ciocan ar face delegările pe prietenii. 

sportulbistritean.ro

 | 243 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *