Vezi ce sportivi bistrițeni își dau BAC-ul mai repede

 

Bacalaureatul olimpicilor a început luni la Bacău. Printre participanți sunt și 14 sportivi bistrițeni care vor participa la diferite competiții în perioada în care se dă Bacul în mod normal. Subiectele pe care le vor avea de rezolvat sportivii bistrițeni sunt de aceeași dificultate ca și cele pe care le vor avea primii colegii lor în luna iunie.

Atleți, gimnaști, tenismeni și schiori afiliați unor cluburi bistrițene participă în această perioadă la bacalaureatul Olimpicilor. Alături de membrii loturilor olimpice lărgite la toate materiile și sporturile olimpice 14 sportivi bistrițeni vor susține examenul de maturitate mai repede decât colegii lor.

Atletul Boitor Zolt, pugilistul Florin Peter, fotbalistul Gloriei Bistrița Albert Voinea, gimnaștii Alexandru Stoian, Iacob Doru, Christian Precup-Pong, Andrei Muntean și Adelin Kortong, biatloniștii Mihai Cupșa, Teodor Minta și Petru Griga precum și jucătorii de tenis de masă Răzvan și rareș Gălățan și Răzbvan Bălan se află în această perioadă la Bacău acolo unde vor susține examenul de bacalaureat.

Toți cei 14 sportivi care au Bacul în aceste zile au terminat clasa a XII la Liceul cu Program Sportiv din Bistița. „Lista elevilor a fost trimisă de căte conducerea școlilor încă din toamnă și ei știau că vor susține examenul în această sesiune specială. Până la începerea examenului li s-au încheiat situația școlară și astfel au putut să intre îbn examen fără probleme. Ei sunt elevi sportivi cu rezultate foarte bune la nivel național și chiar internațional și din experiența anilor trecuți pot spune că majoritatea au reușit să promoveze examenul de bacalaureat atunci când l-au dat în sesiunea specială”, a explicat Violeta Cristurian, directorul adjunct al LPS Bistrița.

Anamaria Cadiș

 | 374 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *