Încă o veste tristă! A murit încă un om de sport, profesorul Dumitru Șteff!

La două zile după înmormântarea lui Ion Voica, un alt profesor important de educație fizică și sport s-a dus la cele veșnice. Dumitru Șteff, Ticu, așa cum îl cunoștea lumea sportului bistrițean a murit în această dimineață, la 73 de ani.

S-a născut la Bistrița Bârgăului în 22 ianuarie 1945. E profesor la Bistrița din 1967, fost director la Școala Sportivă în anii 80. A fost mulți ani președintele comisiei județene de schi, fiind unul dintre cei mai mari specialiști bistrițeni în această ramură sportivă.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 | 6.551 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

 1. Om cu calități remarcabile în sport, dascăl și pedagog dedicat. Având specializare în schiul alpin, a șlefuit mulți elevi o perioadă îndelungată, urcând și coborând multe pârtii din România și Europa. În perioada anilor 1969-1973, sub îndrumarea lui, am participat la multe competiții județene și naționale fiind unul dintre privilegiații beneficiari ai cunoștințelor acestui profesor, ulterior prieten.
  Ticule, cu durere în suflet, un sincer, rămas bun, Dumnezeu să te ierte !
  Sincere condoleanțe întregii familii.

  Post a Reply
 2. Ticu Steff, parintele schiului alpin Bistritean, a plecat dintre noi pe partiile imaculate ale eternitatii! A fost mentorul, profesorul, prietenul a zeci de generatii de copii carora le-a sadit in suflet dragostea de munte si placerea de a schia. Vei fi vesnic in amintirea noastra si de cate ori vom pune schiurile pe picioare ne vom aminti ca tie iti datoram aceasta sublima placere. Ramas bun prieten drag !
  Domnul sa te primeasca in imparatia sa cea fara de griji si suferinte

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *