Ne vedem marți, la frontală! Datacor Running Team la 5-a alergare săptămânală!

Cea mai nouă grupare sportivă bistrițeană, Datacor Running Team, organizează marți, 7 noiembrie, o nouă acțiune cu scopul de a promova alergarea în aer liber.

Cu plecare din Pădurea Schulerwald, de la ora 17.30, alergătorii vor parcurge 10 kilometri la lumina lanternelor frontale.

Este cea de-a  5-a săptămână în care această asociație sportivă organizează acțiuni similare și acestea încep să prindă din ce în ce mai bine. S-a format deja un nucleu din care fac parte atât componenți ai clubului cât și alți amatori de mișcare, de toate vârstele.

Datacor Team Running este o echipă susținută de firma bistrițeană Datacor, care crede în beneficiile sportului pentru comunitate și în importanța protejării naturii. De aceea, societatea face des eforturi în a sprijini diferite acțiuni de ecologizare și de a îndruma tinerii în special spre sport și natură.

Membrii echipei  sunt sprijiniți pentru a participa la cele mai titrate competiții de alergare montană și moutain bike din țară.

Ideea înființării echipei de alergare a încolțit odată cu performanța lui  Cristian Pop, cel care a terminat o cursă excelentă de maraton la CiucașX3 pe locul 3 open,  împărțind podiumul cu alergători consacrați.

Înființată acum un an de asociații firmei Datacor, Bogdan Bilegan și Cristian Bilegan, echipa îi mai are ca membri pe Alina Pop, Nicolae Balan, Cristian Pop, Cristian Hăngănuț, Horatiu Pop și Alin Cîrde, toți cu performanțe notabile în mountain-bike sau maraton.

 | 396 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *