Vai de Gloria noastră!


Ioan Ovidiu Sabău a făcut din Gloria noastră, cea care nu pierdea vreme de 10 ani nici un meci pe teren propriu, o echipă fără personalitate, cu un joc previzibil, ciuca bătăilor în campionat

  Gloria a pierdut din nou, al 6-lea meci consecutiv și s-a dus la minus 11 în clasamentul adevărului. În ciuda unui adversar ce parcă nu și-a turat motoarele nici pe jumătate și a unui arbitraj destul de favorabil, cel puțin în prima repriza, Gloria nu a reușit să se impună în fața Urziceniului. Cu o apărare improvizată din nou (Ninu în centru, Frăsinescu pe dreapta), cu o line de mijloc peste care au zburat majoritatea mingilor, bubuite ca la țară și cu un atac moale ca o mămăligă, Gloria nu putea emite pretenții mai mari în acest meci. Unirea a marcat unicul gol în minutul 69, la o fază în care apărătorii bistrițeni au greșit fiecare în parte. Un meci jenant pentru imaginea unui antrenor care are de toate la Bistrița, dar nu reușește mai nimic cu această echipă, una dintre cele mai slabe pe care le-a avut acest club în toată istoria lui.
”Sunt supărat pentru rezultate, că nu reușim nicicum să marcăm. Ne-am creat și astăzi câteva șanse de a marca și nu am reușit.  Nu știu dacă putem mai mult în momentul acesta, dar nu pot să nu apreciez jucătorii că s-au bătut foarte mult dar în acest moment se pare că acestea ne sunt limitele, mie ca antrenor și lor ca jucători. Nu am luat în calcul varianta plecării mele. Orice este posibil, depinde  de cei care conduc clubul. Dacă vor găsi alte soluții, pentru mine nu e nici o problemă. Eu nu abandonez, dar dacă sunt soluții mai bune și se consideră că trebuie să ne despărțim, voi pleca fără nici o problemă”, a declarat Sabău.
”Un meci foarte greu, mă așteptam să pregătească foarte bine meciul. Noi am avut ocaziile mai mari și puteam să mai înscriem măcar două goluri. Îmi pare rău pentru Sabău, e prietenul meu, dar asta e, în fotbal nu poți fi prieten decât după meci. Sper să reușească să salveze echipa de la retrogradare” , a declarat Dan Petrescu.

 | 105 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On