Va dansa printre îngeri! Maria Brățan era legitimată la Floris!

Majoritatea bistrițenilor au auzit sau citit despre cazul fetiței care vineri ar fi împlinit 13 ani, decedată luni seara la un spital din Cluj.Însă prea puțin știu că Maria Brățan făcea sport de performanță la Clubul de Dans Sportiv Floris din Bistrița.

Maria făcea dans modern de 4 ani la clubul doamnei Florica Budușan, fiind o sportivă valoroasă care a urcat pe podiumul multor concursuri la care a participat. Diagnosticată la începutul lunii decembrie cu leucemie, Maria a fost internată la Cluj alături de mama sa Lăcrămioara Elena Dobrican.

La sfârșitul anului trecut, spectacolul de final de an pe care Clubul Floris l-a organizat a fost unul caritabil, pentru strângerea de fonduri necesare în susținerea tratamentului Mariei.

Săptămâna trecută starea fetiței s-a agravat, a făcut septicemie și un stop cardio-respirator, moment în care mama fetiței a dispărut din spital. După moartea fetiței mama s-a întors afirmând că a fost plecată pe la mănăstirile din județele Suceava și Hunedoara unde s-a rugat pentru însănătoșirea Mariei . Între timp, trupul neînsuflețit al fetiței a fost ridicat de la spital de tatăl fetiței întors din Anglia, unde își are locul de muncă.

Sportulbistritean.ro

 | 398 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *