Pe urmele lui Doru Niculae și Sănmărtean! Un alt bistrițean la Panathinaikos!

După 15 ani de când Lucian Sănmărtean făcea furore la Panathinaikos și la 40 de ani de când Doru Niculae prindea un transfer inedit la echipa greacă, un alt bistrițean va juca la clubul din Atena.

Cristian Ganea, ajuns la 30 de ani, a semnat un contract pe două sezoane și a trecut de la un salariu de 25.000 de euro pe lună la unul în jur de 35.000 de euro lunar.

După doi ani la Aris Salonic, fundașul bistrițean a ajuns la cel mai popular club elen, călcând pe urmele predecesorilor săi din județ.

Stângaciul crescut la Inter Viișoara s-a transferat la Salonic după ce nu a reușit să se impună în Primera Division, la Athletic Bilbao.

Cristi Ganea a fost cumpărat cu 1.000.000 de euro de Athletic Bilbao de la Viitorul în 2018, dar fotbalistul nu a reuşit să prindă prima echipă şi a fost împrumutat la Numancia şi apoi din nou la echipa lui Gică Hagi.

Cristi Ganea a început fotbalul la Inter Viișoara. S-a stabilit din perioada junioratului, alături de familie, în Spania, unde a mai evoluat pentru Mallorca B și pentru Santany.

A revenit apoi în țară și a mai jucat pentru ASA Târgu Mureş, Universitatea Craiova, Săgeata Năvodari şi FC Braşov, înainte să semneze cu FC Viitorul, în urmă cu cinci ani.

 | 1.433 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *