Urma scapă turma

– Gloria a învins fără probleme pe Gloria Buzău și a terminat turul cu 6 meciuri fără înfrângere, salvând o jumătate de campionat ce părea compromisă

Gloria a încheiat turul în forță, cu al șaselea meci fără înfrângere, adunând 14 puncte în doar 5 săptămâni. Gloria Buzău a fost o victimă sigură în fața bistrițenilor, mai ales din minutul 4 încolo, de când oaspeții au jucat cu un om în minus pe teren. Portarul Arcaba a fost eliminat după o fază controversată, în care centralul Bogaciu a văzut un henț în afara careului. Jucătorii lui Sabău, mai omogeni după 6 meciuri în care au jucat aproximativ în aceeași formulă, n-au avut nici un fel de probleme în a se impune în fața buzoienilor. Coroian și Silvășan au demonstrat din nou că alcătuiesc un cuplu de atacanți indispensabil pentru Gloria la această oră, marcând cele două goluri, în faze simple. După pauză, bistrițenii au forțat golul 3, dar nu l-au reușit, deși au fost aproape de câteva ori. Acesta ar fi contat doar pentru spectatorii veniți în număr destul de mare la acest meci, profitând de vremea bună, de ziua liberă și de intrarea fără bani. Din păcate, oamenii nu prea au avut ce vedea nici de această dată, mulțumindu-se doar cu cele 3 puncte, importante pentru a ține echipa în prima ligă.

Turnichetele nu prea merg cu intrarea liberă

Înghesuială mare la porțile stadionului înaintea meciului cu Gloria Buzău. Spectatorii au putut intra la meci pe baza unor bilete primite gratuit de la casierie. Însă noul sistem cu turnichete a cam blocat accesul oamenilor în stadion, astfel încât cu un sfert de oră înainte de începerea meciului, stadionul era gol, iar spectatorii se înghesuiau la porți, procesul de intrare pe baza biletelor mergând destul de anevoios. În cele din urmă, cu 10 minute înainte de start, s-au deschis larg porțile, iar spectatorii au dat buluc în stadion.

Oaspeții au acuzat eliminarea

Antrenorul Gloriei Buzău, Mario Marinică s-a arătat foarte supărat după meciul pierdut la Bistrița. Tehnicianul oaspeților a contestat decizia arbitrului din minutul 4, când portarul său a fost eliminat pentru un presupus henț în afara careului. Acesta a ironizat echipa lui Sabău. ”Gloria este o echipă bună în teren. Poate extraordinară în afara terenului, este o echipă care știe să se organizeze bine. Am avut un arbitraj extraordinar de bun, ca să folosesc numai superlative. În special când o minge în careu este apreciată ca nefiind legală și este eliminat portarul care folosește mâna de parcă ar fi trebuit să folosească piciorul în careu. În 11 meciuri, în fiecare am fost defavorizați de către arbitrii. Eliminarea a fost decisivă pentru stabilirea rezultatului”, a declarat Mario Marinică.

La rândul său, Sabău a spus că, din poziția în care era, nu a văzut foarte bine dacă intervenția cu mâna a fost sau nu în afara careului.

 | 229 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On