Unul dintre cei mai valoroși antrenori bistrițeni își face școală de fotbal!

Constantin Sava, antrenorul care a descoperit și lansat generația lui Lucian Sănmărtean și Sergiu Costin, s-a hotărât să o ia pe cont  propriu.

După patru ani de muncă intensă și dăruire totală: selecție, inițiere, învățare, am luat hotărarea de a înceta colaborarea cu ACS Transilvania Bistrița. Este o decizie foarte grea, mă despart de niște copii minunați, foarte talentați, în care eu am crezut și încă cred foarte mult.

Voi construi un proiect nou: Școala de Fotbal Constantin Sava”, a declarat antrenorul bistrițean.

Sava lasă să se înțeleagă că nu se mai regăsea în proiectul clubului Transilvania, însă nu dă amănunte legate de plecarea sa.

Vreau un proiect în care să mă regăsesc, și în care să am liniștea necesară pentru a mă concentra doar asupra procesului de pregătire.

Pe toți cei care au încredere în mine, îi aștept cu drag să vină în noul proiect, pentru a le dărui copiilor bucuria de a se juca și a învăța împreună ce este jocul de fotbal. Proiectul va începe cu o grupă de copii născuți in 2012-2013 și vom crește în funcție de numărul de copii înscriși în acest proiect. Mulțumesc ACS Transivania Bistrita, au fost patru ani minunați!”, a mai spus tehnicianul.

Mai multe informații despre noua școală de fotbal puteți afla la numărul de telefon 0749155175

 | 8.486 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *