Unul dintre cei mai carismatici oameni de fotbal din județ împlinește 50 de ani! La mulți ani, Alberto!

Alberto Bucur împlinește astăzi 50 de ani și nu puteam scăpa ocazia să-i urăm toate cele bune.

Tocmai ce se recuperează după o întindere și așteaptă să intre din nou pe sintetic, alături de preietenii lui, cu care joacă fotbal în fiecare săptămână.

”Am probleme cu meniscul, nu mă mai mișc ca la 20 de ani, dar nu pot fără fotbal. Așa am crescut, așa am trăit și așa vreau să îmbătrânesc, cu pasiunea aceasta”, spune fiul cel mare al fostului fotbalist al Gloriei, Ginu Bucur.

Alberto s-a născut la Galați, dar la 9 luni era deja bistrițean. A început fotbalul cu antrenori ca Mircea Greab sau Ion Voica și l-a continuat cu Gheorghe Hurloi, Nicolae Dondoș sau Ginu Bucur.

A jucat mijlocaș dreapta și vârf, adunând peste  150 de goluri în campionatul ligii a 4-a, la Electrotehnica, Rodna, Mecanica, VRG (foto), Teaca, Victoria și Viișoara.

Însă cele mai multe și mai frumoase reușite le are  pentru Victoria Bistrița în anii 90, când echipa armatei era a doua formație a Gloriei. În 1992, Alberto a fost golgeterul Ligii a 4-a și a ratat de puțin promovarea în liga a treia cu echipa antrenată pe atunci de Gheorghe Hurloi.

”Îmi doresc multă sănătate pentru mine și familia mea. Acesta este lucrul esențial. Apoi, cu fotbalul și cu firma de termopane pe care o administrez de aproape 20 de ani mă descurc eu cumva”, spune Alberto, cu același zâmbet relaxat ca oricând.

La mulți ani îi mai spunem încă o dată, în numele tuturor iubitorilor fotbalului bistrițean!

 

 | 4.082 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. La multi ani, Alberto 🎂🎂🎊🎊⚽️⚽️

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *