Una caldă, una rece

Săptămâna trecută am avut parte de una caldă și alta rece în cele două etape din prima ligă, în care Gloria a câștigat în fața Universității Cluj și a pierdut la Galați. Ambele jocuri au fost la fel de slabe și doar rezultatul din prima partidă a rămas în mintea suporterilor bistrițeni. Jocul a lăsat de dorit în ambele întâlniri, excesul de mingi lungi, la bătaie, făcând destul de neatrăgător stilul imprimat de Ioan Ovidiu Sabău echipei bistrițene. La Galați, duminică, alb-albaștrii meritau un penalty la începutul partidei și poate unul la final, însă e puțin probabil că acestea ar fi schimbat soarta partidei, la capătul unui joc dominat clar de gălățeni.

Putem spune că 90 la sută ne-am îndeplinit primul obiectiv, salvarea de la retrogradare, dar încă mai avem foarte mult de lucru pentru că mai sunt multe meciuri de jucat.

Ioan Ovidiu Sabău, după meciul cu „U” Cluj

Consider victoria Oțelului meritată. Obiectivul nostru, salvarea de la retrogradare, nu este încă
realizat. Orice se poate întâmpla.


Ioan Ovidiu Sabău, după meciul împotriva Oțelului

A fost cel mai bun meci al nostru din această a doua parte a sezonului în fața unei echipe extrem de grele, o echipă foarte greu de bătut. Cred că rezultatul final nu a stat prea mult sub semnul întrebării.

Petre Grigoraș, antrenor Oțelul

 | 337 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On