Un nou teren sintetic la Bistrița

Un nou teren sintetic îi așteaptă pe bistrițenii iubitori ai fotbalului. Terenul este amplasat la Școala Generală Nr. 5 și este în totalitate investiția lui Cristi Covaciu, un tânăr bistrițean.

            Acesta a început afacerea în urmă cu câteva luni și a investit aproximativ 50 000 de euro. Gazonul se întinde pe o suprafață totală de peste 2000 de metri pătrați și cuprinde două terenuri mici, de mini-fotbal, putându-se juca însă și pe teren mare, pe întreaga suprafață. "Iarba artificială este comandată din Italia, iar adezivul din România. Nocturna oferă condiții optime de joc. Este un gazon foarte bun, care rezistă și este și moale", ne-a declarat Cristi Covaciu. Acesta are în plan să mai investească în baza sportivă, în cel mai scurt timp va termina și vestiarele și va face și o terasă.
Tarifele sunt de 70 de lei pe oră pe timp de zi și 90 de lei pe oră în nocturnă. Dimineața, între orele 10.00 și 16.00, tariful este mult mai mic, de 40 lei pe oră. În timpul școlii, beneficiază de această bază sportivă elevii Școlii Generale Nr. 5 din Bistrița.

 | 662 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On