Un bătrân din Bistrița a câștigat butoiul de bere și cina de vis. Vezi câți ani are.

Campania „Facem cinste„, susținută de magazinele Casa de Vis, are un câștigător inedit. Săptămâna trecută, în cadrul emisiunii Corner de la Direct TV, unul dintre invitații emisiunii, antrenorul Dorel Zegrean, a extras un talon cu numele lui Ionel Flămând. Acesta a câștigat un butoi de bere și o cină copioasă la un restaurant de lux din oraș.
 
A doua zi după emisiune, ne-am dus pe strada Gavril Tripon la numărul 5, acolo unde era trecut pe talon domiciliul câștigătorului. Am dat peste o femeie în vârstă, care ne-a condus în camera lui Ionel Flămând să-i înmânăm butoiul cu bere. „Numai să vorbiți mai tare, că nu prea aude„, ne-a spus femeia. Am intrat în camera cu pricina și am găsit un bătrân care dormea cu „Sportul bistrițean „ la cap. „Are 91 de ani și citește ca la 20. Îi cere fetei să-i aducă ziarul de sport în fiecare săptămână„, ne-a mai spus soția bătrânului. 
 
Ionel Flămând zice că îl știe pe Jean Pădureanu de când a venit în Bistrița și că merge la fotbal de peste 50 de ani. „Nu prea aud, dar de văzut văd foarte bine. Mă uit la fotbal și citesc ziare în fiecare zi„, ne-a spus bătrânul, pofticios pe berea câștigată. Pentru că nu se poate deplasa, le-a pasat cina nepoților, care au petrecut o seară frumoasă la restaurantul Taifas, de lângă BCR. 
 
sportulbistritean.ro

 


 | 338 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *