Uite pârtia, nu e pârtia! Au închis-o din nou, deși aseară era excelentă!

Primarul și ai lui au decis să închidă din nou pârtia, la două zile după ce de-abia au redeschis-o. Deși există un strat consistent de zăpadă, o suprafață ce în mod normal ar trebui să reziste la temperaturi de maximum 2-3 grade, administrația locală face un program discreționar,  jenant și uneori chiar umilitor pentru cei care ar vrea să schieze pe Cocoș.

Ba nu e deschisă între orele 16 și 18, ba nu se aprinde nocturna în weekend, ba se schiază doar seara de la 18.00, ba se-nchide, ba se deschide, după bunul plac al primarului, spun unii.

Aseară au fost din nou aproape 1000 de oameni, toți încântați de starea pârtiei. Suprafața era excelentă pentru schiat, chiar dacă peste zi temperaturile au fost cu plus, la fel cum sunt și azi.

Însă, de dimineață, un nou comunicat a fost remis presei, semnat de primarul Ovidiu Crețu, în care se spune că temperaturile nu au permis realizarea de zăpadă artificială, că rămân pregătiți cu utilaje și personal care vor acționa în așa fel încât să redeschidă pârtia de îndată ce acest lucru va fi posibil.

Într-adevăr, sunt anunțate ploi ușoare și temperaturi de plus 3 grade pentru acest weekend. Însă gurile rele spun că nu acesta ar fi motivul real pentru care ar fi închisă pârtia. Ci minivacanța bugetarilor și a elevilor. Un aflux prea mare de schiori în acest week-end ar putea deteriora pârtia iar scopul principal, acela de a bifa cât mai multe zile în acest an, ar fi pus în pericol.

Și, de ce nu, cu un pic de răutate, alții spun și că nu le-ar prinde rău nici celor din administrația pârtiei câteva zile libere.

În orice caz, o pârtie care se respectă nu funcționază în acest mod. Ninge, plouă, bate vântul, e înghețată sau moale, atâta vreme cât e albă, ea e deschisă. Doar la noi e altfel.

 | 2.804 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Dupa cum bine se poate observa sentinta a fost data din 24.01 cand partia era inca foarte buna! Deci : motivatia este falsa !

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *