Turneul Pinocchio la tenis, la a patra ediție

Turneul Pinocchio la tenis, la a patra ediție

  Baza sportivă Electroplast a găzduit la sfârșitul săptămânii trecute cea de-a patra ediție a Cupei Pinocchio la tenis de câmp. Au participat peste 40 de jucători de la toate cluburile din Bistrița.
La categoria 13-16 ani fete, competiția a fost câștigată de Bianca Zegrean, locul al doilea fiind ocupat de Iulia Kontra, iar locul trei de către Patricia Moldovan.
La categoria 13-16 ani băieți, locul I a fost ocupat de Darius Vermeșan, iar locul al doilea de Grigore Nath.
”A fost un turneu reușit, cu o participare destul de bună. Deși era programat să se termine duminică, unele meciuri au fost amânate pentru luni, din cauza ploii. Câștigătorii au primit diplome și bani, oferite de către sponsorii Electroplast, RCB Electro 97, Gheorghe Grecu și Cooperativa de Credit Antic Bistrița”, a declarat Iulian Moga, organizatorul turneului.

La finele săptămânii, turneu de tenis pentru amatori

  În perioada 26-28 septembrie, pe baza sportivă Electroplast din Bistrița va avea loc a patra ediție a turneului tradițional pentru amatori, Cupa Electroplast. La competiție sunt invitați să participe toți bistrițenii amatori de tenis de câmp. Înscrierile se pot face la Iulian Moga, telefon 0744 534 481.

 | 124 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On