Turneu de handbal organizat de LPS și „U” Cluj

Liceul cu Program Sportiv, în colaborare cu Universitatea Transilvania Cluj, au organizat, în data de 8 martie, un turneu de handbal pentru copiii născuți în 1995. Au participat juniorii care au un protocol de colaborare cu Universitatea Cluj: Bistrița, Năsăud, Târgu Mureș, Extrem Baia-Mare, „U” Cluj I și „U” Cluj II. Turneul a fost câștigat de către Universitatea Cluj I, LPS Bistrița clasându-se pe locul al doilea și Târgu Mureș încheind competiția pe poziția a treia.

Pentru LPS Bistrița au evoluat: Tudor Boarescu, Dacian Milășan, Rareș Iancu, Cătălin Tohati, Emanuel Moldovan, Nicușor Vlașin, Răzvan Fechete, Andrei Văcar, Răzvan Cosma, Alexandru Vermeșan, Mihai Hondrari, Ciprian Rânziș, Valentin Topan, Răzvan Topan, Răzvan Moldovan, Gabriel Frumos, Cristian Asavei, Ovidiu Moldovan, Vlad Suciu.

Turneul s-a desfășurat în urma unei colaborări pe care o are Liceul cu Program Sportiv cu Universitatea Transilvania Cluj. Protocolul presupune formarea unei echipe de copii de clasa a VII-a și a VIII-a, copii antrenați de Silvian Vlad. La finalul junioratului, doi dintre cei mai talentați semnează un contract cu Universitatea Cluj.

„A fost un turneu foarte reușit, cu meciuri disputate. La final, copiii au fost stimulați cu premii constând în cupe, diplome, tricouri și mingi” a declarat Silvian Vlad.

 | 168 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On