Turneu câștigat categoric! Școala de fotbal Constantin Sava, 6 victorii din 6 meciuri, un singur gol primit!

La doi ani de la înființare, Școala de fotbal Constantin Sava are deja o echipă competitivă la categoria copiilor născuți în 2012. S-a văzut asta la Cupa Municipiului Reghin, o competiție de anvergură, organizată timp de o lună,la 10 categorii de vârstă.

La 2012 au fost înscrise 34 de echipe, repartizate în 6 grupe de 4 şi două grupe de 5. Locul I din fiecare grupă a jucat într-un turneu numit Gold Cup, locul II din fiecare grupă pentru Silver Cup şi locurile III pentru Bronz Cup.

Școala lui Sava a avut înscrise două echipe: verde şi portocaliu. Fiecare echipă a jucat 6 meciuri:  verde a obținut şase victorii, un gol primit şi 28 de goluri înscrise; portocaliu 4 victorii și două jocuri pierdute.

La final, bistrițenii au fost pe locul 1 la Gold Cup și locul 4 la Silver Cup.

Echipa verzilor a produs două mari surprize la Gold Cup. În semifinale a câștigat cu 4-0 în faţa unei echipe, Academica Târgu Mureș, care era considerată principala favorită la câştigarea turneului. Iar în finală a  învins cu 2-1 echipa Kinder Sângeorgiul de Mureş, o formație care a câştigat în luna februarie cel mai puternic turneu organizat la nivel de copii- KINDER CUP BRAŞOV.

”Prin participarea la aceste turnee oferim copiilor posibilitatea de a se bucura de jocul de fotbal, de a invăţa că indiferent de rezultatele obţinute, perseverenţa şi continuitatea în pregătire sunt factorii care îi ajută să progreseze în plan sportiv şi mai ales în plan educaţional.

Aceste rezultate confirmă că munca în echipă este cheia succesului atunci cănd lucrezi cu copiii. De aceea mulţumesc  colegilor mei  Costin Sergiu şi Măjer Florin pentru răbdarea şi munca depusă la antrenamente”, spune antrenorul Constantin Sava

Lotul de jucători: SONEA DAVID, POP DAVID, BUTTA MATEI, MANEA LUCA, NĂDĂŞAN DAVID, MIRON ANDREI, BĂTINAŞ DAVID, TUDOR DAVID, GROŞTIOR CARLOS, LINDER EDUARD, MATEI MARIO, BOZGA TUDOR, DUMBRĂVAN TUDOR.

 

 

 

 

 | 630 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *