Tricouri de mari campioni, licitate pentru o familie nevoiașă din Bistrița! Participă și tu!

Consilierul local Mathe Attila are o inițiativă lăudabilă pe facebook. Vrea să adune bani pentru o mamă care crește singură doi copii, în condiții grele, unul dintre ei având mari probleme de sănătate.

Politicianul a scos la licitație două tricouri donate de cei mai buni jucători de tenis de masă din Bistrița, mari campioni ai acestui sport, Mihaela Șteff și Adrian Crișan. În plus, pune la bătaie și o paletă pe care a câștigat-o recent la un concurs organizat de Crișan.

”Banii vor fi donați unei tinere mame a cărei viață nu este deloc ușoară, fiind pusă la grele încercări de-a lungul anilor. Divorțată după repetatele abuzuri în familie, ea crește de una singură doi copii minunați, într-o garsonieră modestă din Bistrița. Din păcate, unul dintre micuți s-a născut cu asfixie severă și a fost diagnosticat ulterior cu o ușoară întârziere mintală și tulburare hiperactivă cu deficit de atenție (ADHD).

Mama merge regulat la centrele mai mari din alte orașe pentru consult periodic, iar pe lângă costurile consultului pentru copilul ei, tânăra trebuie să suporte cheltuielile privind tratamentul micuțului, dar și chiria lunară și toate costurile aferente. Veniturile ei sunt infime, face curățenie pe unde apucă, oriunde este nevoie, și strânge din dinți doar ca să le fie bine copiilor ei.

De curând am cunoscut-o pe tânăra mămică înainte să decid unde vor ajunge banii și am rămas profund marcat. Cu toate greutățile cu care se confruntă, ea nu se plânge și este hotărâtă să își sacrifice toate resursele astfel încât copiii ei să aibă o viață mai bună”, spune Mathe.

  • Licitația începe de la 700 de lei și conține paleta (preț magazin – http://www.tt-shop.ro/927-zhang-jike-alc.html), respectiv tricourile personalizate și semnate de cei doi mari campioni ai Bistriței, Mihaela Șteff și Adrian Crișan. Licitația se încheie în data de 21 decembrie, la ora 20:00.

Puteți licita AICI!

 | 392 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *