Treziți-vă, proștilor! Salvați fotbalul, politrucilor, bântui-v-ar nea Jean!

Nu de mult, Gabi Balint își arăta disponibilitatea să se implice în fotbalul bistrițean. Acum o face și Viorel Moldovan. Care se oferă pe tavă să vină la Bistrița chiar și în Liga a treia. Adică cei mai mari fotbaliști bistrițeni din toate timpurile. Un câștigător de Cupa Campionilor și al 5-lea marcator din istoria naționalei României aproape că ne roagă să nu lăsăm fotbalul bistrițean să moară.

Doi cetățeni de onoare ai municipiului nostru, doi foști imenși jucători și actuali antrenori care s-ar implica dacă i-ar și solicita cineva. Caractere mari, personalități reale, nu papagali ca voi, ăștia de ne conduceți vremelnic.

Poi numai de rușinea lor și a posterității, voi, ăștia, marionetelor de care  n-o să mai știe nimeni în viitor, ar trebui să ascultați. Nu v-ar fi rușine să vă fie! După ce ați îngropat echipa de Divizia A în 2013 și ați ruinat stadionul, un simbol al orașului, prin ignoranța voastră, voi, politicieni de carton ce sunteți, vă purtați acum atât de mizerabil cu mii, cu zeci de mii de bistrițeni care își doresc asta? Ordinarilor ce sunteți, investiți imediat în echipa de fotbal, care moare încet și sigur fără ajutorul vostru.

V-am ales acolo să faceți ce vrem noi, nu ce vreți voi, mincinoșilor și ipocriților! Cu chiu cu vai, am ajuns să ne batem la promovarea pentru liga a doua. Având în lot doar copii de-ai noștri, de-ai bistrițenilor. Aveam nevoie doar de-un impuls în iarnă, așa cum ați promis în campania electorală. Dar ne-ați mințit, ne-ați folosit în jegoasa voastră luptă politică.

Comuniștii au fost niște zei pe lângă voi. Au dat orașului cea mai mare bucurie în anii 80, o echipă de fotbal pe care n-a bătut-o nimeni la Bistrița vreme de un deceniu. Politrucii din primii ani postdecembriști au înțeles și ei cât de important era brandul ăsta pentru oraș, supapa ce venea de la fotbal.

Și-ați apărut voi, impotenților! Și vreți să ne lăsați fără fotbal!

Blestemați să fiți dacă clubul ăsta moare fix acum, cu un an înainte de a împlini 100! Corneliu Mureșanu, Radu Vianu, Ică Moga, Gheorghe Hurloi, Jean Pădureanu, Dumitru Sigmirean, Ioan Gocan, Nicolae Dondoș, Constantin Cârstea, Nae Manea și alții ca ei, fie- le țărâna ușoară, să vă bântuie pe veci, impostorilor care nu vreți să salvați fotbalul bistrițean!

Adrian Linca

 | 3.547 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

6 Comments

 1. Rusine pentru 🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕…. Este frumos? 🤦

  Post a Reply
  • Foarte frumos , și din partea mea ! 🖕🖕🖕

 2. Ce sa zic? Normal ca s-ar implica si Viorel Moldovan si Gabi Balint, amandoi cu esecuri permanente in meseria de antrenori. Sa-si caute de drum amandoi si sa-i lase pe cei ce au fost trup si suflet pentru fotbalul bistritean si care au dovedit acest lucru prin fapte nu prin vorbe si povesti!

  Post a Reply
 3. Invita-i Adi in emisiunea ta ,versiunea podcast ,
  ” pe acesti conducatori ” sa ne explice daca legislatia îi lasa sa finanteze …cred ca vom afla lucruri interesante …

  Post a Reply
 4. Hai dom” primar!! Suna adunarea, implica-te si fa ceva pentru echipa asta. Nu mult, nu lux, nu furtisaguri… ci doar cat sa reziste in liga 3. Habar n-ai cat pierzi daca se desfinteaza. Odata ai ratat o chestie electorala care te-ar ajuta peste 4 ani, apoi moartea Gloriei ti se va imputa cat vei avea zile, asa cum Cretu o sa moara cu partia de gat.

  Post a Reply
 5. Povești! Blestemele sunt pentru babe horoscopiste. Dacă vrem fotbal trebuie să lutăm pentru el. Și nu cu posări p-aici sau pe feisbuc. În România nu se obține nimic pentru că nu se luptă. Se „trag semnale”, se „fac apeluri”, se dă din gură sau din taste de acasă din comoditatea fotoliului. Vrem fotbal, trebuie să ieșim în stradă, să se vadă câți suntem și ce vrem.

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *