Al treilea meci acasă, al treilea spectacol total! Egal în Ungaria și suntem în sferturi!

Gloria a încheiat seria meciurilor pe teren propriu în grupele Cupei EHF. Bistrițencele au jucat 3 meciuri la Bistrița și toate au fost de senzație: un egal spectaculos cu ERD, o victorie răsunătoare cu Odense și un succes lejer cu Lublin!

În această seară, polonezele n-au avut nicio șansă în fața echipei bistrițene. Care a condus cap coadă această partidă, încheiată cu rezervele în teren și la o diferență de 6 goluri.

Laura Pristăvița și Magda Paraschiv au dat tonul în startul primei reprize. Au marcat goluri spectaculoase și importante, în vreme ce portărița De Paula a închis excelent poarta formației noastre.

Prima repriză s-a terminat cu scorul de 17-9 și nimeni nu s-a mai temut de partea secundă. Nici măcar cei doi antrenori, Horațiu Pașca și Radu Moldovan, care au aruncat în teren jucătoarele cu mai puține minute în acest sezon. Așa s-a întâmplat că la un moment dat aveam 10 goluri avans și jucam cu 4 localnice în teren, Țanc, Zegrean, Tetean și Pristăvița.

Victoria a venit firesc, la mai puține goluri decât era de așteptat. O victorie mai mult de moral în fața unei echipe care e pe primul loc în Polonia. Fiindcă nu schimbă prea mult datele calificării. Avem nevoie de un meci bun în ultima rundă, în Ungaria, și măcar un egal ca să jucăm, în sferturi.

 

Pentru Gloria au marcat: Natallia Vasileuskaya – 5 goluri, Valentina Ardean Elisei – 4, Laura Pristăvița – 4, Daniela Rațiu – 3, Andreea Tetean – 3, Nicoleta Dincă – 2, Magdalena Paraschiv -2, Bianca Zegrean – 2, Teodora Bloj – 1 gol.

Darly Zoqbi de Paula 25/43 intervenții reușite ( 58 %) – desemnată MVP -ul partidei

 

 | 810 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *